گیاهی Tacos به پیروزی تاکو شنبه

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز: عطر و طعم خلاقیت وای عامل. Psst—ما به حساب نمی آوریم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال شلاق تا برخی از tacos برای ناهار و شام و در هر زمان.


به عنوان شما ممکن است انتظار می رود از یک دستور دهنده من همه چیز را بخورند. اما من همیشه.

برای روی لئامت دادن کوتاه بود من یک pescatarian—یا گیاهی که dabbles در غذاهای دریایی است. در مجموع آن به طول انجامید تقریبا دقیقا زمانی که من برای اولین بار دوست پسر, چند ماه تا زمانی که یکی از مورد علاقه من بالا آشپز مسابقه من خیره در رستوران خود را و ارسال بیش از در خانه مرغ tacos که مادر من که متنفر بودم که من تا به حال تبدیل شدن به یک pescatarian گفت من خواهد بود ادب را به رد.

من خوردم مرغ تاکو. و پس از آن خوردم یکی دیگر از مرغ تاکو. و من شده است با خوردن مرغ و گوشت گاو و گوشت خوک و ماهی) tacos بوده است.

هنوز هم در هر هفته شما می تواند سخت و فشرده برای پیدا کردن گوشت یا غذاهای دریایی در یخچال. سخت سلامی گاهی اوقات می یابد راه خود را به پنیر کشو و اگر شما حفاری عمیق به فریزر وجود دارد یخی شانه خوک جایی. اما در کل من ترجیح می دهم گیاهی پروتئین مانند توفو seitan و بهترین از همه tempeh.

عکس آنا Billingskog

البته نفع محیط زیست: این اندونزی عنصر در پشت برگ ضعیف آب و هوا رد پای از محصولات حیوانی انجام دهد. اما من آن را در اطراف برای یک کمتر فداکارانه دلیل: آن را آسان تر به کار با از گوشت خام است. شما لازم نیست که به نگرانی در مورد آلودگی متقاطع و یا نگاه کردن داخلی درجه حرارت. بسیار شبیه به آشپزی با سبزیجات آشپزی با tempeh است کمتر مستعد خطا بیشتر بصری. و این سلیقه واقعا خوب گوشتی در راه خود را. به عنوان غذایی سبک آنا Billingskog قرار داده و آن را هنگامی که او در عبور و تست شده در این دستور غذا “طعم tempeh واقعا مانند یک ناگت مرغ.”

جالب است که با توجه به تمام معاصر گیاهی محصولات تولید شده با این هدف در ذهن است. به عنوان دبورا مدیسون می نویسد: در اولین نسخه های گیاهی, آشپزی برای همه, “به طور سنتی tempeh استفاده نمی شود به عنوان یک مسخره گوشت اما به عنوان غذایی بسیار مغذی با خواص خاص خود را دارد و طعم.” به عبارت دیگر, آن را تلاش برای شخص دیگری مانند ستاره صبح (“گیاهی جوجه n”) و یا غیر ممکن است (“گوشت ساخته شده از گیاهان”). آن است که آنچه در آن است.

آنا دارای یک نقطه ، حتی اگر tempeh نیست پانسمان تا به عنوان گوشت, آن را هنوز هم طعم خوب ، بر خلاف توفو (یک کوارک ساخته شده از شير شبیه به چگونه ریکوتا ساخته شده از آب پنیر), tempeh تخمیر است. دانه های سویا پخته شده تلقيح شده با اسپور و سپس فشرده به کیک بازده یک پروتئین است که بسیار شبیه به مرغ یا غذای دریایی نوشیدنی در طعم های دیگر, اما در عین حال هنوز هم می توانید نگه دارید خود را دارد.

از فروشگاه ما

امکانات بی پایان هستند. شما می توانید از رنده کردن آن را به یک فلفل قرمز. و یا تکه سنگ گرفته تا بیکن-esque. اما یکی از روش های من در حفظ و بازگشت به:

فرو ریختن tempeh به ناهموار-کرک قطعات و پرت کردن آن در روغن-slicked تابه. در یک چشم بر هم زدن به قطعات فرم طلایی و ترد پوسته با فضای داخلی. گاهی اوقات من بازی شیر یا خط این با عجله ئی لعاب (chalmat و عسل و سس سویا). بیشتر, من نم نم آنها را با نمک و یک روز آن را. قرار دادن قطعات نسبت به یک کاسه برنج با آووکادو و سرخ کرده سبزی. یا مارینارا-اد ماکارونی با رنده Parm. یا این کمی بزرگ tacos.

در این دستور العمل tempeh طول می کشد محل Baja-سبک خمیر ماهی سرخ شده—همراه با یک گرم نان ذرت مکزیکی انباشت اشیاء بدست آمده با خامه سالاد کلم—هر چند نه خمیر و سرخ کردن درگیر هستند. برای رفتن به بالا: یک scrunched کلم سالاد کلم پرتاب در بادام هندی-مایو (کاشو blitzed با آب و نم نم باران از نفت) و بیشتر سس داغ تر از به نظر می رسد مناسب است.

آن را به یک ظرف است که فقط اتفاق می افتد به گیاهی ساخته شده با مواد تشکیل دهنده است که فقط اتفاق می افتد به ماندن خوب برای هفته ها. آبجو سرد در کنار یا ضرری ندارد.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>