کاملا کرکی Brioche نان—هیچ لبنی یا تخم مرغ لازم

ما تیمی با سیاره جو برای به اشتراک گذاشتن بسیاری از راه های خوشمزه شما می توانید لذت بردن از خود Oatmilk در خانه—از مخلوط کردن آن را در قهوه صبح خود را به پخت آن را به یک کرکی گیاهی brioche نان.


با آن نور بافت نرم و اذوقه و نوشابه, طعم, brioche در صدر لیست من از لذت بخش ترین نان برای خوردن. این هر دو مواد غذایی راحتی و پیچیده کرایه همه در یک بار ترکیب ساده لذت یک شام نرم مستی یا کرکی پارکر خانه رول با یک انحطاط قرار می دهد که آن را در یک کلاس خاص خود را دارد.

با توجه به این که brioche ساخته شده است از یک حاوی خمیر (به معنی لادن با لبنیات و تخم مرغ و قند و شکر) شما می خواهم به احتمال زیاد فرض کنیم این غیر ممکن است برای کاملا گیاهی-بر اساس نسخه. اما با چند معاوضه, شما می توانید—و آن را فقط به عنوان بسیار عالی است.

از فروشگاه ما

به یک گیاه بر اساس brioche با تمام غنا و fluffiness اصلی ما تکیه بر سه تعویض: روغن زیتون برای کره; خامه شیر جو به صورت منظم شیر گاو و aquafaba (نخود مایع) برای تخم مرغ است. فراتر از آن معاوضه روش و نسبت همان به عنوان یک کلاسیک دستور العمل.

Brioche خمیر (گیاهی یا نه) است صاف و الاستیک و قابل انعطاف بوده و با نام مستعار فوق العاده آسان برای کار با. آن را حاوی چربی به اندازه کافی است که شما نباید حتی نیاز به آرد سطح کار خود را—فقط دکمه آن را با دست خود. احساس رایگان برای استفاده از وردنه اگر دوست دارید اما آن را لازم نیست.

هنگامی که شما کردم خمیر تسلط (نگران نباشید شما می توانید آن را بکشید و خود را برای اولین بار امتحان کنید) وجود دارد امکانات بی پایان برای چگونه برای شکل دادن و پخت آن است. شما می توانید انتخاب کنید از پایه شکل قرص ساخته شده با قرار دادن توپ از خمیر را با هم در یک قرص نان تابه و یا فرد دور. شما می توانید آن را فشار دهید در یک ورقه مسطح مسائل آن با شیرین یا مرزه پر کردن آن را رول و برش آن را مانند رول دارچین. دیگر ایده های خوشمزه: بهم تابیدن و بافتن آن مانند challah, پخت آن را به عنوان برگر نان تبدیل آن به doughnuts و یا نرم چوب شور (نم نم شکر یا نمک ترفند را انجام دهد) و یا حتی استفاده از آن به عنوان یک پایه برای پیتزا و یا یک galette-سبک ترش.

اگر شما قرص مسیر وجود دارد ده ها تن از راه های خلاقانه برای استفاده از آن. خیس خوردن آن را در کمی شیر جو و ادویه جات ترشی جات و عصاره وانیل, سپس بازی شیر یا خط آن را در ماهی تابه برای یک گیاهی را بر روی نان تست فرانسوی (این آثار به خصوص اگر آن را شروع به رفتن بیات). پاپ آن را در توستر برای صبحانه و یا توده ای آن را با سبزیجات به صورت خلاصه ناهار ساندویچ. شما حتی می توانید آن را پاره کردن به croutons برای سالاد مورد علاقه خود را و یا ترد کردن تکه های یک panzanella.

و آخرین اما نه کم برای یک دسر-y گزینه: پخت خمیر به عنوان نان, سپس آنها نصف و اضافه کردن یک حرکت شبیه چمچه زنی از غیر لبنی منجمد دسر; یا لایه ضخیم برش با میوه های تازه و نارگیل خامه.

به عنوان من آن را دوست دارم بهترین فقط از فر—چند وجود دارد لذت به عنوان ساده و خوب به عنوان یک گرم خلال نرم و تازه پخته شده brioche نان.


در همکاری با سیاره جو—سازندگان خامه رویایی Oatmilk و جو-y محصولات (مانند غیر لبنی دسر یخ زده)—ما در حال نشان دادن تطبیق پذیری خود را Oatmilk با تن از خوشمزه پخت و پز نکات و ایده های. اول: روغنی گیاهی brioche که فقط به عنوان عالی به عنوان کلاسیک های لبنی-نسخه پر لطف به چند هوشمند معاوضه (سلام Oatmilk!).

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im