بدون پخت شکلات کره بادام زمینی کوکی ها در 5 دقیقه

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


این عرفانی رفتار—کوکی ها به شما نمی, پخت آب نبات است که نیاز به هیچ دقت یاد دسر که یک بچه می تواند هم بزنید با هم در پنج دقیقه—آشپز هستند اسکات طاووس بسیار مورد علاقه از دوران کودکی است. “من احساس می کنم خودم سرخ فقط فکر کردن در مورد که” او به من گفت.

اسکات زود قفل در غنی fudgy کوکی ها در آشپزخانه مادرش قبل از او شش سال است. بعد خانواده و دوستان او به نام عمه Nuna شد افسانه ای برای او فرماندهی و قوام او کوکی ها همیشه کاملا براق و فقط قابل انعطاف است. سپس خواهرش جانت شد استاد از نیمه دسته ای ساخت فقط کافی است که آنها می تواند غذا خوردن همه آنها را در حالی که هنوز گرم است.

Still warm.
هنوز هم گرم است. عکس کریستن Miglore

او برای اولین بار به اشتراک گذاشته شده نسخه خود را تحت نام آب پز کوکی ها کره بادام زمینی در هدیه ای از جنوب پخت و پزکتاب او با همكاري افسانه ای ادنا لوئیس در سال 2003. اما او مظنون است که دستور اصلی مورد استفاده توسط مادر, عمه ، خاله Nuna و جانت توسعه داده شد توسط یک نام تجاری تست آشپزخانه نوع وظیفه و در حال توسعه با دلایل قانع کننده برای آشپز خانه برای خرید سریع-پخت و پز جو یا شیر خشک. این دید گسترده را توضیح دهد میلیون ها نفر (1) از کمی تغییرات مختلف از دستور تداوم اطراف آنلاین. من خودم حفر بیش از حد و غیر از بسیاری از نام های منطقه ای مانند واعظ کوکی ها و poodgies پیدا نکردم واضح تر منشاء خودم (اگر شما intel لطفا به ما بگویید!).

وجود خود را در همه جا و آمرزنده طبیعت وجود دارد این است که هنر به ساخت آب پز کوکی ها فقط به عنوان شما آنها را می خواهید. این است که در آن اسکات عمل و شور و شوق را به خصوص در مفید آمده است (2).

این فرایند ساده است: به هم بزنید با هم پخت و پز سریع جو کره بادام زمینی و وانیل. جوشاندن شیر و کره و شکر و کاکائو و نمک را به مدت 90 ثانیه. سپس هم بزنید و همه چیز را با هم بجوشانید و یک دقیقه بیشتر. خوردن حداقل یک کوکی قبل از آن به طور کامل سرد می شود. که در آن است.

اما جوش کوکی ها بیش از حد طولانی و یا رها کردن آنها را در گلدان و آنها را قاطعانه به پایین (هر چند شما می توانید خراش این و نم نم بیت در بستنی). جوش آنها را بیش از حد کوچک است و آنها ممکن است هرگز مجموعه (هر چند اسکات هنوز هاردکور, این مادر خود را ورق کوکی روز بعد—”ما نمی مانند آنها هر, کمتر,” او می گوید).

در اینجا اسکات طاووس راهنمایی برای ساخت خود را فقط حق آب پز کوکی ها:

را انتخاب کنید یک سنگین کف و نه بیش از حد گسترده ای گلدان به حفظ رطوبت حاصل از تبخیر بیش از حد سریع است که باعث می شود خشک کن کوکی ها را که سخت تر به حرکت شبیه چمچه زنی.

فانتزی cocoas و مصرف بادام زمینی کره فقط خوب کار می کنند اما بیشتر ارزان و به طور گسترده ای در دسترس علامت های تجاری ممکن است طعم و مزه حتی بهتر استبه خصوص اگر شما بزرگ شده تغییرات این کوکی ها.

بدون نیاز به طور مساوی مخلوط کره بادام زمینی به این جو—که از روی حیله و تزویر و “داغ در قابلمه را رفع بسیاری از که” اسکات می گوید.

اسکات به دقیقه به دقیقه دستورالعمل ها دستورالعمل های بزرگ, اما شما همچنین ممکن است بخواهید به تماشای برای شربتی شکلات به جوش با حباب های خود را قبل از اضافه کردن بادام زمینی اذوقه و نوشابه جو.

زمانی که نهایی خود را به “خمیر” است که هنوز مایع است اما دارای یک شکل در حالی که شما هم آن را آماده برای شروع اهدای. آیا صبر کنید تا آن را می کشد و دور از طرف پان.

حرکت شبیه چمچه زنی سریع! و نگه داشتن گلدان در خاموش سوز—باقی مانده گرما را نگه داشتن کوکی ها گرم و scoopable دیگر.

شما باید قادر به شروع به ریختن کردن کوکی ها از یک قاشق اما در پایان خمیر خواهد بود توانست و شما به احتمال زیاد نیاز به یک دوم قاشق به کمک اشاره کوکی ها را به محل. “و که بیش از حد بزرگ چون شما برای کسانی که قاشق” می گوید اسکات.

مثل همه از نمادین ترین دستور العمل های بهترین بخش این است که در تجربه مشترک—بنابراین اگر شما هر گونه خاطرات و یا راهنمایی لطفا به ما بگویید. و اگر شما آن را تنها طول می کشد حدود پنج دقیقه به شروع.

(1) به معنای واقعی کلمه میلیون ها نفر از جمله Food52 خود نسخه توسط الا Quittner کامل با 50 تا 65 درصد شکلات تیره و باشگاه فوتبال مالدون و تیپتری نمک.

(2) برای حتی بیشتر راه مستقیم برای یادگیری از اسکات, بررسی, بسیار, شخصی, بیسکویت تجربه او تا زمانی که به تازگی ارائه شده اند از یک عمارت تاریخی در زادگاه خود از Marion, آلاباما (و امیدوارم قادر خواهد بود تا دوباره به زودی).

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected]—با تشکر از شما که همیشه به ویرایشگر سبک و فوق العاده tipster علی Slagle برای این یکی.

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>