من زمان سفر کاسه ماکارونی و گوشت با سس

همیشه شروع می شود همان. من نرم و صاف کردن پایین از بزرگترین لاک قابلمه چدن با glug از روغن زیتون سپس thwap! من با صدای تلپ در یک آجر از چرب گوشت گاو یا گوشت خوک reveling در آمیزش تشویق به عنوان لبه های آن شروع به caramelize. من نم نم browned گوشت را با نمک قبل از اهدای آن و اوج در یک پشته از تکه پیاز خود آشنا صدای هیس کردن و بسته بندی عطر مرا در آغوش گرم.

از آنجا سس گوشت من پخته صادقانه در سراسر بزرگسالی می تواند تا صد تغییرات کوچک من قبل از بازی شیر یا خط آن را با پاستا و پرتاب آرامش انبوه آن را در چهره من. اغلب آن شامل مقدار زیادی از سیر خرد شده پوره گوجه فرنگی یک تعداد انگشت شماری از پاره گیاهان و شاید یک چلپ چلوپ از شب گذشته شراب قرمز.

اما در حال حاضر که یک بیماری همه گیر است و تا حد زیادی محدود من در داخل دیوار از شیکاگو آپارتمان با nary شام رزرو و یا پرت و دور افتاده سفر در افق سس گوشت در آن بسیار راحت و بی پایان صورتهای حمل یک weightier بار—حمل و نقل من در جایی دیگر تا زمانی که من در رسیدن به پایین کاسه.

از فروشگاه ما

شاید به جای من ساخت یک غنی ragù از یک پایه خرد کرده کرفس و هویج و پیاز و سیر و سه نفر از گوشت خوک و گوشت گاو و گوشت گوساله بدون چربی. آن را آمیخته با شراب و نمد از زنگ رنگ رب گوجه فرنگی و سپس به آرامی خورشتی برای ساعت تا هر عنصر melds و کنسانتره به burnished رب.

نازک شدن آن با نشاسته ماکارونی آب و حول چند نسبتا کم با قاشق al dente فرنگی لوله لوله و کوتاه و مخملی, نم نم باران از روغن زیتون طول می کشد تا من به روح بی سر و صدا اتاق ناهار خوری از شیکاگو ظریف-ناهار خوری ایتالیایی رستوران که در آن ظریف دست ساز پاستا جسته جسته برق زدن فقط با سس به اندازه کافی برای پوشش هر رشته.

اگر من قاشق یک لایه ضخیم از همان گوشتی قرار دادن بیش از یک صفحه از نفت شمرد ماکارونی, رشته فرنگی, من teleported به شمع روشن ناهار خوری اتاق با دیوارهای frescoed از روستای ایتالیایی مورد علاقه من, قرن, قدیمی, ایتالیایی-آمریکایی است eatery در شیکاگو جایی که من دستور داد همان $16 اسپاگتی با (فوق العاده) سس گوشت پس از سن هفت.

سس گوشت در آن بسیار راحت و بی پایان صورتهای حمل یک weightier بار—حمل و نقل من در جایی دیگر تا زمانی که من در رسیدن به پایین کاسه.

اگر شاید من یک دسته فقط با استفاده از گوشت خوک زمین با آن sausagey اصل و گوجه فرنگی سهمیه نم نم در خشک رازیانه و رها کردن در یک چوب دارچین, من به طور ناگهانی whisked به یک چوب جمعی جدول مخالف شلوغ پاینت اندازه شیکاگو غرفه مواد غذایی به نام Thattu که تسمه تسکین دهنده ادویه کاری از جنوب هند ایالت کرالا است. من تند فکس تقریبا کانال های Thattu گرم شدن زمستان خورش شناخته شده به عنوان گوشت خوک peralan با hunks مناقصه گوشت خوک در زیره سبز معطر کاری گوجه فرنگی—چه کسانی مایل به قرمز و روغن نرم و صاف کردن لکه انگشتان من به عنوان من حرکت شبیه چمچه زنی آن را با لاکی appam یک زبانه دار تخمیر برنج کرپ.

از زمان به زمان من به جای شکل گوشت به چربی کوفته نکردم با سیر خرد شده و خرده های نان و قهوه ای آنها را قبل از plunking آنها را به یک herby قرمز استفاده نا مشروع به همان اندازه با رایحه سیر. در آن روز خاص من, کوفته و استفاده نا مشروع من را فراتر از محدوده از شهر من به باتلاقی لوئیزیانا شهر وستوگو که نرخهای پایین در امتداد رودخانه می سی سی پی خط ساحلی جنوب نیواورلئان.

وجود دارد, creaking, 74 ساله roadhouse به نام Mosca را تسلی من با خلیج فارس صدف کبابی زیر ضخیم طلایی نان سقف و انبوهی از اسپاگتی با مناقصه کوفته فرو برد و در همان سیر سس قرمز. حتی پس از من ترک من هنوز هم می تواند بوی عطر بسیار گرم سیر در روغن دار ضخیم و در هوای مرطوب بالاتر از بزرگراه 90.

نادر هنوز من تهیه یک زن و شوهر از گوشت خوک و یا گوشت گاو استخوان از قصاب و ایجاد انبار برای ذخیره کردن پایه و اساس برای مادر تمام سس گوشت: بلونز. من رندر pancetta و چرب گوشت چرخ کرده با mirepoix, در یک منحط حمام از کون کره قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی و پوره و چند cupfuls من در خانه انبار. پس از ساعت ها ضعیف متلاطم مخلوط می شود رنگ نارنجی با شیر و سپس باران با پارمسان رنده شده.

اذوقه و نوشابه غنی سس چسبیده به eggy pappardelle روبان من چرخش در اطراف چنگال من در حالی که در همین حال من نقل مکان کردن به دوست داشتنی بولونیا در ایتالیا, این منطقه امیلیا-رومانیا. پس از یک زمستان بعد از ظهر wending از طریق شهر قدیمی در زیر بسیاری از آن قوسی porticos غرق در اریب طلایی نور اصحاب من و من تلو تلو خوردن بر trattoria کمی پایین یک خیابان باریک. در باریک, اتاق ناهار خوری تزیین شده با قفسه های پر از شراب بطری های ما عبور در اطراف یک کاسه کم عمق از gramigna بلونز که عمدتا پنهان زیر بهمن, اصلاح کرده, پنیر پارمسان.


به تازگی هر چند که طولانی منزوی هفته پوشند در من اشتیاق برای سفر بازگشت به یک بسیار خاص سس گوشت. این سس را هم زده که من مادام العمر اشتها برای این ظرف که مادر من هر روز وقتی که من بچه بودم.

او همیشه شروع او همان راه بیش از حد. “شروع با پیاز خرد شده را در کره و سپس 80 درصد گوشت چرخ کرده,” او می نویسد: نه 30 ثانیه پس از من پیامک درخواست روش. او نسخه متولد سودبوری ماساچوست برخی از زمان در اواسط ’80s, همیشه شامل یک می تواند از شکار سس گوجه فرنگی, چند قاشق چایخوری پودر سیر و یک آبپاش هر یک از خشک ریحان و پونه کوهی—شیرین خود را تند و تیز و minty یادداشت به یاد jarred Pregos و Ragús بسیاری از آمریکایی کودکی.

میدوی را از طریق من برای اولین بار نیش من ناگهان چهار سال با سس بر روی صورت من و هایش مانند نقطه رقص لهستانی پولکا بیش از همه جلوی من یک تکه لباس شنا. من فقط به یک استراحت از شنا کردن در پلاستیک استخر wading را در حیاط خلوت برای خوردن اسپاگتی با سس گوشت در تضعیف صفحه کاغذ به عنوان اوت خورشید نرخهای پشت تاپس از قوی درختان بلوط.

من واقعا سفر در هر نقطه اما جهان احساس می کند باز. و تمام شادی من نیاز نشسته قبل از من منتظر بود twirled بر روی چنگال من.

دبستان زمان: 15 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت
خدمت 3

مواد تشکیل دهنده

  • روغن زیتون به عنوان مورد نیاز
  • 1 پوند 80% گوشت گاو بدون چربی
  • حلال نمک و فلفل تازه
  • 1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
  • 1 پیاز زرد متوسط, کوچک, تکه
  • ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
  • 3 چربی حبه سیر ،
  • 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • یکی 28-در هر اونس می تواند تیره و یا گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 پوند اسپاگتی
  • 2 قاشق چای خوری کره بدون نمک
  • ¼ فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
  • ½ فنجان تازه رنده شده پنیر پارمسان

روش

  1. حرارت سنگین کف گلدان بیش از متوسط به بالا با چند قاشق چای خوری روغن زیتون. زمانی که نفت اسلاید به راحتی در اطراف ماهی تابه با صدای تلپ در گوشت. طبخ شکستن گوشت را با یک قاشق چوبی تا کاراملی و دیگر هیچ صورتی, 8 تا 10 دقیقه. حرارت را خاموش کنید و هم بزنید در پونه خوب خرج کردن از نمک و چند اتومبیل از فلفل سیاه و سفید. انتقال گاو به یک صفحه و کنار بگذارید.

  2. پاک کردن هر گونه رطوبت از گلدان به نوبه خود گرما پشت در رسانه و اضافه کردن چند قاشق غذاخوری روغن زیتون. نکته در پیاز خرد شده بزرگ نمک و فلفل قرمز پرک; در روغن سرخ کرده, گاه تکان دهنده تا نرم و شفاف در حدود 10 دقیقه است. سیر را اضافه کنید و در روغن سرخ کرده برای یک دقیقه. اضافه کردن browned و گوشت گاو و هم بزنید در رب گوجه فرنگی و طبخ برای 2-3 دقیقه تا زمانی که مخلوط نوبت زنگ-رنگی. اضافه کردن گوجه فرنگی و دیگر خرج کردن از نمک. اضافه کردن آب مورد ¼ راه را تا گوجه فرنگی می تواند چرخش آن در اطراف و اضافه کردن آن به سس هم انصراف هر قهوه ای بیت پایین با یک قاشق چوبی. آوردن حرارت را متوسط به بالا پوشش گلدان و اجازه دهید سس به جوش. به نوبه خود گرما را به نهفته (ثابت حباب) و طبخ تا حدی به مدت 30 تا 45 دقیقه, گاه تکان دهنده. در آخرین دقیقه از پخت و پز چرخشی در کره, بررسی ادویه و تنظیم با نمک و فلفل.

  3. هنگامی که سس تقریبا انجام طبخ ماکارونی را در یک قابلمه بزرگ از آب جوش شور, گاه تکان دهنده تا آل dente. با یک فنجان اندازه گیری, سرقت ⅓ یا تا فنجان نشاسته ماکارونی آب. با انبرک اضافه کردن ماکارونی پخته شده را به سس گوشت حول feverishly تا به خوبی پوشش داده شده است. نازک با ماکارونی آب در صورت نیاز. برش حرارت, اضافه کردن نیمی از ریحان و پنیر پارمسان و بازی شیر یا خط دوباره. بشقاب و چاشنی زدن با باقی مانده ریحان و پنیر.


است وجود دارد یک ظرف طبخ شما کمک می کند که شما حمل و نقل در سراسر جهان ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>