علاقه من سبز سمت در 10 دقیقه

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 31 اردیبهشت 1399

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


فر با دود و نمک متصلب shishito فلفل را در سال های اخیر به نظر می رسید به یک چیز هر کس می تواند توافق بر سفارش در izakayas و روند-مشاهده رستوران ها (1).

هنوز هم ظریف ژاپنی کمی فلفل—1-در-10 شانس تعجب spiciness—می تواند سخت برای پیدا کردن به خصوص در خارج از فصل اوج. بنابراین ظرف یافت نشد در خانه و همه جا در امریکا—است. با یک عنصر راهحل و برخی از اندیشه ادویه, من می خواهم استدلال می کنند در حال حاضر آن را می توانید.

Beer recommended.
آبجو توصیه می شود. عکس عکس راکی LUTEN. سبک غذا: آنا BILLINGSKOG. سرپا نگه داشتن سبک: AMANDA WIDIS.

این هفته دستور العمل می آید از بسیاری از هنرمند با استعداد میشل Humes (2) و ماکارونی, سوپ Oracle—کتاب آشپزی او نوشت: مصور, و, به عنوان او به من می گوید صرف بهتر بخشی از زندگی او در حال آماده شدن برای. این یک زیرک آزاد راهنمای ساخت ماکارونی, سوپ با هر چیزی و همه چیز در دست است. این فلفل در میان ده ها تن از پر کردن به توان مخلوط و همسان با هر براث (در خانه یا zhushed تا فروشگاه خریداری شده) و رشته شما را انتخاب کنید.

من هم گرفته شده برای ساخت آنها را به عنوان سریعترین و ساده ترین و شاید هیجان انگیز ترین سبز سمت من می دانم. چون چیزی که بود یک تجربه محفوظ برای زودگذر بازار کشاورزان عزیز در حال حاضر می توان با یکی از کم دوست داشت (و در نتیجه حداقل هزینه و ساده ترین راه برای پیدا کردن) کالاهای اساسی از بخش تولید: فروتن سبز, فلفل سبز, برش را به دوست داشتنی shishito به اندازه فر.

Green bell peppers doing a very good shishito impression.
فلفل سبز انجام یک کار بسیار خوب shishito برداشت.

"من می خواستم به این فلفل کمی شانس" میشل به من گفت. به لطف فلش-خشکیده فلفل سبز خدمت با گوشت و سس لوبیا سیاه و سفید از دوران کودکی خود را در هنگ کنگ میشل می داند که unripened فلفل تنها احساساتی و صراحت تلخ زمانی که سرخ کرده با ترس و شرم—و همچنین به عنوان چگونه شیرین و شدید می توان آنها را با خوب و سریع تاول زد.

فقط در چند دقیقه در یک داغ سنگین تابه را پوست تاول و کاراکتر در حالی که سبز بیت ماندن روشن و زنده است. در آخرین لحظات شما قاب آنها بیشتر: پاشیده از سرکه برنج برای تحرک تست روغن کنجد برای دیوانه عمق shichimi togarashi برای آتش و اومامی پوسته پوسته نمک برای بحران.

Humble no more.
فروتن نه بیشتر.

اما اگر شما فاقد هر یک از این ادویه اجازه ندهید که شما را متوقف. در روح این سوپ رشته فرنگی اوراکل's تشویق انعطاف پذیری میشل می گوید هر سرکه یا آب لیمو را انجام خواهد داد به عنوان قرمز خرد شده شیلی تکه رزین و یا سایر خوشه از گرما.

"این شگفت انگیز است هنگامی که شما آن لکه های سیاه بر روی پوست چقدر طعم آنها خود را به" میشل به من گفت. "بدیهی است که من می گویند به دیگر اضافه کنید طعم, اما این فقط نا مشروع." بنابراین مانند shishitos شما همچنین می توانید فقط تاول آنها و ترک آنها بود.

(1) اگر شما قادر هستید, لطفا در نظر حمایت از رستوران های کوچک و کارگران خود را از طریق خرید کالا و یا گواهی هدیه, سفارش بایگانی اطلاعات و یا اهدا به رستوران کارگران جامعه پایه و اساس و یا دیگر سازمان های محلی در نزدیکی شما.

(2) واقع سرگرم کننده: ده سال پیش میشل ایجاد یک سری از مواد غذایی پازل جدول کلمات متقاطع برای Food52. یک دهه بعد آنها متاسفانه دیگر قابل پخش, اما او به تازگی طراحی شده و یکی از جدید به نام "پوتین در پاسائیک: قرنطینه جدول کلمات متقاطع شماره 1"—لذت بردن از.

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب