‘جشن’ توسط Toni Tipton-مارتین است که ما Cookbook باشگاه را انتخاب کنید از ماه

هر ماه ما cookbook باشگاه جمع آوری به جشن دستور العمل های انتخاب شده کار می کنند. حرکت را از طریق پست و شما پیدا کردن عشق نامه به غذاهای مورد علاقه و مفید در آشپزخانه نکات و ترفندها برداشت تا در طول راه بسیاری از عکس ها (که شما گرسنه اگر شما نیست در حال حاضر) و داستان است که این مجازی کوچک گوشه واقعی جامعه است.

انتخاب خود را برای ماه ژوئن جشن: دستور از دو قرن آمریکایی آفریقایی تبار پخت و پزیک تازه ضرب جیمز ریش برنده جایزه از روزنامه نگار و فعال جامعه Toni Tipton-Martin. انتخاب یک موقع یکی.

“این کتاب گسترش آفریقایی غذایی داستان” او در مقدمه می نویسد. “این جشن به بردگی گرفته شده و رایگان طبقه کارگر و طبقه متوسط و نخبگان است. آن افتخارات پخت و پز با نزدیک و مهارت برای یک هدف و با لذت.” همه می گویند “این یک آشپزی جشن!”

“را به عنوان شما طبخ این دستور العمل” Tipton-Martin ادامه “درگیر کردن تمام حواس خود را راه اجداد من بود زمانی که آنها پخته شده است.” او را تشویق می کند که خواننده خود را به طعم و راهنمای آنها را به عنوان آنها یاد بگیرند و در صورت تمایل به ایجاد تنظیمات که در آن مورد نیاز است. “…به شما احساس قدرت و مهارت شما تسلط,” او می گوید. “شما این دستور العمل های خود را.”

و این چند هفته گذشته است که دقیقا همان چیزی است که جامعه ما انجام شده است. آنها پخته شده و پخته شده راه خود را از طریق ده ها تن از دستور العمل های—از کرکی بکینگ پودر بیسکویت (Tipton-مارتین نشان می دهد خدمت به آنها را با عسل و کره) به بسیار محبوب کارائیب کباب گوشت خوک.

در اینجا فقط چند مورد از برجسته آنها به اشتراک گذاشته ام—ما خواهید بود با اضافه کردن بیشتر به این پست در طول ماه. ما امیدواریم که آنها را الهام بخش شما را به انتخاب کنید تا یک کپی خود را از جشن و کشف آن مجموعه ای غنی از غذاهای (ما شرط می بندم که آنها را به سرعت تبدیل به کالاهای اساسی).

“انتظار برای این کتاب بود و انتظار برای کریسمس. اولین دستور من سعی کردم این بود که فوق العاده نور و دوغ و نان ذرت (p. 99). من نه از ما اما دوست پسر من است بنابراین من سعی کردم به او نان ذرت برای سال در حال حاضر و آن را همیشه می آید خشک و crumbly و ناامید کننده است. به صداقت, من فکر کردم که فقط آنچه از نان ذرت بود و شاید آن چیزی است که شما نیاز به با رشد است.

پس دو چیز اتفاق افتاد این هفته: یک, ما در انگلستان زندگی می کنند و تازه زمین آرد ذرت است سخت است اما این هفته من کشف کرد که من فقط می توانید خود من ارد ذرت توسط سنگ زنی دانه ذرت بو داده در maelstorm ep out now. به طوری که احتمالا کمک کمی. اما دوم و درست اعتباری برای این نان ذرت واقعا به این کتاب و دستور العمل—واقعا فوق العاده نور خوردم نیم کتری از آن است. و در حال حاضر من حتی بیشتر هیجان زده به حفاری در این کتاب است.” — جولیا Fabrin Jakobsen

عکس جولیا Fabrin Jakobsen

سوپ بادام زمینی: “من شیفته این یکی. ما چندین سنتی جنوبی, هندی, بادام زمینی, ادویه کاری. به خصوص محبوب در آندرا. کسانی که به شدت ادویه دار و گاهی اوقات باید متضاد شیرینی از شکر زرد با یک تیز tartness از آلوچه. این سو بسیار متفاوت است. آن را قطعا غنی اما بسیار خفیف طعم بادام زمینی تر هستند به خوبی تعریف شده است.” — Bindhu یوسف

عکس Bindhu یوسف

“من دوست دارم در زمان حال قادر به طبخ از این کتاب در حال حاضر. مواد غذایی مانند یک اتصال, آرامش, زبان! همه چیز ما برای شام یکشنبه شگفت انگیز بود. کارائیب [کباب] گوشت خوک پخته مک و پنیر پژمرده سالاد و دوغ و بیسکویت و Creole لوبیا سبز (من Kindle edition, بنابراین من نمی دانم که شماره صفحه). آه. من. خوبی. راه همه چیز کار می کرد تا به خوبی با هم—این بود که باور نکردنی غذا.” — ربکا وولی قیمت



شما پخته شده از جشن? به ما بگویید که در نظرات زیر!

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de