آن را خیلی دیر نیست برای شروع یک باغ سبزی—Blue Hill ما نشان می دهد چگونه

شما ممکن است یک پیازچه, تیراندازی از آن لامپ نشسته در پنجره خود را. یا یک ساقه romaine کشش و دور از آن برگ پایه در حال انتظار برای کنده. Coronavirus همه گیر و گسترده در خانه بماند سفارشات دیدم ایده های ما در مورد آشپزخانه و ما شیوه های تغذیه خودمان را به شکل بسیار از آن ادا در خودکفایی. به عنوان ما اضافه به ماه پنجم صرف نسبتا خانه نشین این تیم در آبی تپه در انبارهای سنگ در حال توسعه و حتی جامع تر راه برای رشد در خانه.

زمانی که COVID-19 ضربه مانند بسیاری از رستوران ها در سراسر کشور, Blue Hill در سنگ انبارهای مجبور شد به اجازه رفتن از اکثریت کارکنان خود را. واقع یک ساعت در شمال شهر نیویورک رستوران و زمین های کشاورزی است که بر آن نشسته بودند ناگهان نحو نامشخصی خالی است. آشپز دن باربر و جک Algiere سنگ انبارهای مزرعه مدیر در نظر گرفته شده خود را در حال حاضر-بیکاری آشپز, شروع با هدایت پرسش: “چه آن را مانند نگاه کنید اگر خارج از کار آشپز در سراسر جهان حفر و ساخته شده است یک باغ؟” این آشپزخانه کشاورزی پروژه متولد: آنلاین برنامه درسی برای اولین بار باغبان مایل به گیاه برداشت و طبخ مواد غذایی خود را در خانه.

از فروشگاه ما

با کمک Algiere سه Blue Hill آشپز—Pruitt Kerdchoochuen, Bronson Petti و چوان-Chieh چانگ—شکست زمین در باغ خود را. “شما باید یک دسته از آشپز که استفاده می شود به صرف بیشتر وقت خود را با بینایی خود را در برش هیئت مدیره در سطح همه ناگهانی در مزرعه برای کمک به با فصل آمده است” Kerdchoochuen به من می گوید از طریق تلفن. قبل از این پروژه Kerdchoochuen می گوید که او و دیگر سرآشپزها را صرف یک زن و شوهر ساعت در هفته در مزرعه رسیدگی سبزیجات و در عین حال بسیاری از کار خود را محدود به آشپزخانه.

پس از شروع پروژه او شکسته زمین در باغ سبزی خود هماهنگ چه در تولید و او می خواهد به رشد کشت دانه و حتی شروع به برداشت و طبخ با اولین دور از فضل. هر چند او سال ها صرف کار در آشپزخانه حرفه ای او می گوید: کار را از طریق تحت اللفظی چرخه مزرعه به جدول خود را تغییر داده ادراک او: “برای بسیاری از آشپز به خصوص در این نسل یا sub-نوع صنعت که در آن ما واقعا مراقبت [و بدانید که] در مورد مواد غذایی سیستم به عنوان یک کل…متفاوت است در واقع درگیر با آن را در روز به روز. برای من این پروژه است که در مورد در نظر گرفتن تمام این نظریه و قرار دادن آن را به عمل.”

در ابتدا به عنوان Algiere کار با Kerdchoochuen, Petti و چانگ وی به ایجاد چیزی از قالب دستور العمل برای ایجاد و حفظ باغ خود را به عنوان راه خود را از صحبت کردن به آشپز در زبان خود را دارند. او تاسیس کافی از یک داربست که هر شرکت کننده می تواند و اعمال آن را به طور مداوم. می گویند شما می خواهید بیشتر گوجه فرنگی ؟ برو برای آن. یا زیر این بیت از زمین برای چند برگ سبزی? همه شما. در نهایت او ساخته شده مطمئن شوید که سیستم خود را به ترتیب اولویت سلامت خاک و مولد باغ برای کل فصل. سرآشپزها متوجه آنها می خواهم طراحی و توسعه یک سیستم است که می تواند به نفع کسانی که فراتر از محدوده از سنگ انبارهای پردیس.

نه تنها ابتکار عمل خود را ببینید, سه سرآشپزها ساختمان یک باغ از آغاز تا پایان, اما همچنین دعوت هر کسی—سرآشپزها آشپز خانه و یا مبتدیان—در سراسر جهان برای پیوستن و به دست آوردن دسترسی به تخصص خود مشاوره و راهنمایی. هر کسی می تواند ثبت نام آنلاین و یا به دنبال مختلف شرکت کنندگان از طریق ارتباط Instagram hashtag.

در عرض چند هفته از 2000 آشپز در سراسر جهان ملحق شده بودند—و در حال حاضر به این تعداد در حال حاضر نشسته در جایی در اطراف 3,200. آشپزخانه کشاورزی پروژه ادعا نمی کند برای اولین بار در نوع خود برای تشویق مردم به طبخ در خانه و نه برای اولین بار به مردم را تشویق به رشد خود را تولید کند که در آن و زمانی که آنها می توانند. آنچه مشخص است این است که رویکرد خود را: با استفاده از این لنز از یک پخت و پز دیدگاه برای ایجاد ارتباط بین, کشاورزی, کشاورزی و برنامه آشپزی.

آنها به اضافه اطلاعات برای باغبانی کانتینر برای کسانی که ممکن است لوکس از فضای همراه با راهنمایی برای دیگر شهری کشاورزان است. با ثبت نام آنلاین کشاورزان در سراسر جهان می توانید دسترسی Algiere تخصص همراه با دانش از بقیه سنگ انبارهای کشاورزان صرف نظر از آنچه تولید ممکن است در حال حاضر در چرخش است. چند هفته پیش یک کشاورز در کلمبیا به نام در مورد پرتقال دانه و سوالات در مورد رشد خود را.

Gervis Casanova, آشپز در شهر کلن آلمان بود فکر کردن در مورد کاشت برخی از مواد غذایی خود را در حیاط خلوت خود را زمانی که او شنیده ام در مورد این پروژه در Instagram. “وقتی که من خواندن یک کمی بیشتر در مورد پروژه من دیدم که آنها به شما کمک کند با روش های مختلف به سازماندهی و ایجاد یک باغ. من فکر می کنم آن را یک ایده بسیار خوبی است چرا که وقتی مواد غذایی است که در یک محیط زیست راه آن کمک می کند تا با یک رژیم غذایی بهتر و به همکاری با محیط زیست” او گفت:. او در حال حاضر در حال رشد چغندر و هویج, سیب زمینی, گوجه فرنگی, کرفس, کلم قمری و زغال اخته.

“یکی از چیزهایی که من انتظار نمی بود چقدر باغبانی خواهد بود یک راه برای ارتباط با مردم… یکی از بزرگترین چالش های قرنطینه حالت است احساس مانند شما قطع شده است از جامعه خود و همه مردم در اطراف شما” Kerdchoochuen که خودش در حال رشد بوده است, سالاد فلفل خیار و کدو تابستان گفت. در حالی که در باغ او در بر داشت یک راه برای عبور نوظهور رایگان زمان از طریق ابتکار عمل شبکه گسترده او کشف چیزی بزرگتر: “من در حال حاضر متصل به یک جامعه باغبان…. ما به اشتراک گذاری راهنمایی در مورد آنچه که ما در حال رشد مانند”من این اشکال! آنچه شما در مورد آن انجام? چه گونه شما در حال رشد ؟ چه هستند شما در حال رشد برای زمستان؟’ “

این تیم در آبی تپه به تازگی بوت اطلاعات خود را برای روزهای پس از انقلاب جانشینی. در حال حاضر زمان مناسبی برای پرش در. راهنمای همراه با دستورالعمل در مورد چگونه به راه اندازی یک باغ چه به گیاه در هر بخش چگونه به درستی چرخش خود را از محصولات و اطلاعات در مورد چه محصولات بهترین رشد را در کنار دیگران است.

رستوران مانند بسیاری دیگر همچنان به ماندن بسته شده است. بنابراین در حال حاضر Kerdchoochuen خواهد ماند رسیدگی به باغ خود را. او گوجه فرنگی فقط شروع به رسیدن و او شروع به جمع آوری برداشت دوم از محکم سبزی. و در حالی که آینده ممکن است باقی می ماند نامشخص باغ او را ندارد. “من می دانم که حداقل چند ماه از در حال حاضر من هنوز هم می شود برداشت چیزهای از این باغ. داشتن که حس اطمینان و توانایی برنامه ریزی برای برخی از جنبه های آینده بسیار تسکین دهنده است هنگامی که هر چیز دیگری در جهان است را لمس کنید و بروید.”



چه خواهد شما رشد خود را در تابستان سبزی باغ ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>