چگونه به فصل (و پاک) قابل اعتماد خود را در دیگچه آهن

چدن کتری است که در یک بار محبوب ترین و ترین ترس ابزار آشپزخانه. آشپز و آشپز خانه به طور یکسان حرمت آن را برای تطبیق پذیری و دوام و قابلیت توزیع و حفظ گرما به طور مساوی. آن را ایده آل ارائه از پنکیک سرخ تخم مرغ caramelizer پیاز و searer از گوشت. کرکی دارچین نان می پخت و خوش طعم مرغ می تواند کباب در آن است. آهن همه قدرتمند است اما به عنوان مرد عنکبوتی می دانم که طرفداران “با قدرت های بزرگ می آید مسئولیت بزرگ است.” و مسئولیت مراقبت از آهن است که در آن ترس معمولا می آید.

چدن تابه کفن در رمز و راز. چگونه شما آنها را خرید ؟ پاک کردن آنها را ؟ فصل آنها ؟ اصطلاح “ادویه” پرتاب می شود حدود زیادی اما چه آن را به معنی? اساسا آن را یک علم مبتنی بر روش محافظت می کند که این مواد ایجاد می کند به طور طبیعی سطح نچسب و طعم تابه در طول زمان با اتصال به آهن. این که آیا شما به خرید کتری خود را قبل از چاشنی یا نه عاقلانه به انجام اولیه ادویه قبل از اولین استفاده کنید و سپس پس از آن دوباره با چاشنی هر زمان آن خشک به نظر می رسد به شما. چیزی که به یاد داشته باشید که اگر شما درمان ماهی تابه چدن حق آن را یک عمر گذشته (یا دو یا سه). اینجا دقیقا همان چیزی است که شما نیاز دارید به نگه داشتن آن را در شکل نوک بالا برای شما متعدد کارهای آشپزخانه.

  1. حرارت اجاق خود را به 400 درجه فارنهایت است.
  2. یک تکه فویل در وسط دندانه دار برای گرفتن هر گونه میگذرد آینده تابه.
  3. به آرامی کت چدن تابه با خنثی نفت که دارای نقطه دود بالا: روغن کانولا و روغن نباتی و روغن هسته انگور هستند گزینه های زیادی. مالش روغن در سراسر پان—داخل و خارج—با یک حوله کاغذی.
  4. موقعیت تابه وارونه بر روی قطعه ای از فویل در فر.
  5. ترک در فر به مدت یک ساعت.
  6. خاموش کردن و اجازه دهید آن را سرد.
  7. وقتی که سرد می شود پایین مالش دیگر نور, کت نفت بیش از همه تابه.
  8. فروشگاه برای آینده پخت و پز.

شما می توانید تکرار این فرآیند برای reseasonings یا مانند Food52 عضو جامعه vvvanessa استفاده کنید نیاز به reseason به عنوان فرصت مناسبی را بیشتر مرغ سرخ شده.

آن را حتی ساده تر برای فصل آهن خود اگر شما به درستی تمیز آن را به صورت منظم. و به یاد داشته باشید بیشتر به شما استفاده از ماهی تابه چدن کمتر تعمیر و نگهداری آن نیاز دارد! ما از بنیانگذاران آماندا Hesser سوگند توسط no-صابون روش به عنوان مورد علاقه او راه برای تمیز کردن آهن. عضو جامعه دنیس اسمیت-Weiss موافق گفت: من هرگز استفاده از صابون برای تمیز کردن کتری. Grandmas می دانم بنابراین شما لازم نیست که به هر دو. در اینجا این است که چگونه به انجام یک soapless تمیز:

  • اضافه کردن کمی نمک درشت به کثیف پان.
  • اسکراب نمک به کتری با یک حوله کاغذی بنابراین بیت و تکه گیر مواد غذایی آزادی از تابه و تخلیه آنها.
  • شستشو تابه زیر آب, اگر شما می خواهید به. این مرحله اختیاری.
  • خشک تابه بلافاصله!
  • به آرامی کت آهن با نفت درست مانند شما را در طول ادویه روند. ذخیره برای بعد.

اگر شما فراموش می خواهید به استفاده از صابون در خود چدن گاهی اوقات—Lloyd, یک عضو جامعه و چدن فن معتقد است که آن را نمی خواهد شما آسیب برساند پان—پیشنهاد ما این است که با استفاده از خفیف ترین صابون غیر اسفنج ساینده و یا شما از دست دادن خود را ادویه و هیچ کس می خواهد که. بنابراین اگر شما می خواهید برای رفتن در این مسیر این مراحل را دنبال کنید:

  • شستشوی دست (آیا تا کنون قرار داده و آن را در ماشین ظرفشویی! خیس نیست!) کتری خود را به مطمئن شوید که آن را عاری از هر گونه تکه.
  • شما می توانید با استفاده از یک بیت از صابون و لیف با یک اسفنج اما به یاد داشته باشید به خشک تابه بلافاصله زنگ شماره یک تبه کار وقتی که می آید به آهن پس از خشک شدن بسیار مهم است. حوله کاغذی و بدون پرز پارچه بهترین کار برای از بین بردن رطوبت.
  • هنگامی که استخوان خشک به پان لیسیدن روغن درست مثل شما را در طول ادویه روند و فروشگاه را برای دفعه بعد.

آیا شما هر گونه دیگر ترفندها برای چاشنی چدن تابه? به ما بگویید که در نظرات زیر!

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>