چگونه برای ایجاد کامل قهوه سرد

وقتی که صبح هوا شروع به گرم کنید و کمی چسبنده ویندوز کرک باز هرگز به تعطیل و آستانه پر کردن با داده های فازی م

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 26 خرداد 1399

وقتی که صبح هوا شروع به گرم کنید و کمی چسبنده ویندوز کرک باز هرگز به تعطیل و آستانه پر کردن با داده های فازی میوه های مختلف ripenesses—این علائم قهوه سرد فصل آغاز شده است.

برای من شریک ترور و من هر چند قهوه سرد فصل نیز در خواب زمستانی فرو رفته. و بهار. و سقوط و در اواسط فصل ،

به طور خاص دم سرد. چند سال پیش ما سرمایه گذاری در یک دم سرد چکه برج. هر چند شب ما راه اندازی یک دسته به چکه یک شبه: آب سرد فیلتر کردن از طریق ما متوسط-خوب زمین اتیوپی Kossa گشه لوبیا که میگذرد قهوه از طریق یک squiggly شیشه ای دستگاه در نرخ یک قطره در هر ثانیه به خدمت پارچ. بدون علاوه بر این از گرما ما در بر داشت که ما صبح جام سلیقه و صاف fruitier (مانند زغال اخته!), و کمتر اسیدی است. همچنین کوتاه جام می رود دیگر راه—کاهش استخراج می سازد اضافی و کافئین دار جام (التماس به صدر با فوق العاده خامه شیر جو).

که می شود گفت وجود دارد ظاهرا دیگران که ترجیح می دهند خود را قهوه سرد به آن آغاز شده است. به عنوان مکا ریشه بنیانگذاران جف Abella توضیح داد که آن را به من "هنگامی که شما دم در دمای اتاق برای مدت زمان کافی اساسا جای استخراجی قدرت گرما—آب تنها عصاره غنی طعم و کافئین پشت سر گذاشتن اسیدیته. دم با 200°F آب از سوی دیگر می کشد طعم تر از قهوه از جمله اسیدیته و تلخی است."

از فروشگاه ما

اما یک کلمه در مورد لوبیا.

شماره گیری در یک کاملا با طعم جام حذفی آغاز می شود حتی قبل از دم—در نظر گرفتن دقیق از کباب درجه. "یک نور-بوداده قهوه خواهد شد طعم و مزه میوه ای, چای مانند حتی به آن قند نمی کنید بی اندازه کاراملی طول کباب" Abella می گوید. "من می خواهم متوسط بوداده قهوه برای من دم سرد چون آن قند گرفته شده اند فقط به اندازه کافی دور به عملکرد chocolatey, caramelly یادداشت—سوخته—در این جام است." چون دم گرم teases کردن قهوه اسیدیته Abella را متوجه شده است که همان متوسط-قهوه کباب ورزش خواهد لمونی یادداشت زمانی که دم گرم و سپس سرد.

همانطور که برای کباب تاریک? "من سوخته توسط بیش از حد بسیاری از فنجان تلخ, آبکی, فنجان سرد, تاریک, کباب قهوه از کافه های" Abella می خندد. تیره دانه های بو داده به عنوان شما ممکن است تصور کنید به شدت تست—که ممکن است می آید در سراسر به عنوان دنج در یک فنجان آب گرم, اما فقط طعم تلخ و تند خو بر روی یخ. "هر یک از طعم های متنوع است که یک بار موجود در قهوه در حال گل آلود," Abella می گوید. "همین دلیل است که دم سرد من است, روش ارجح برای سرد قهوه ساخته شده از نور - متوسط کباب."

این که آیا شما ترجیح می دهند قهوه داغ که رفته سرد و یا فقط سرد, قهوه, می دانم که رقت از طریق یخ جهانی دشمن. در اینجا راهنمایی برای هر دو روش با نکاتی برای جلوگیری از آبکی جام.

1. عمل خرد کردن یا اسیاب.

خرد کردن دانه های خود را به صورت مورد نظر خود روش دم (پودر خوب برای اسپرسو متوسط-خوب برای pourover متوسط برای قطره های درشت برای مطبوعات فرانسه).

2. خود را پر کنید دم تنگ با یخ.

به یاد داشته باشید یخ قهوه سرد را شر لازم است; کار با, نه در برابر آن dilutive قدرت. برای pourover و قطره ای پر خود را دم تنگ در نیمه راه با یخ; قهوه دم کرده خواهد بود سرد بلافاصله پس از چکه ("flash-chilling"). به دبستان سرد Americano یا مطبوعات فرانسه به سادگی پر کردن خود را در خدمت با یخ.

3. نصف آب است.

به حساب رقت از طریق یخ خود را کاهش دهد دم آب نصف. مضاعف متمرکز قهوه داغ به همراه یخ برابر است به درستی متمرکز سرد قهوه. به یاد داشته باشید: شما همیشه می توانید اضافه کردن بیشتر یخ, اما شما نمی توانید دوباره قدرت است.

4. دم در یخ.

دم کردن قهوه با استفاده از روش انتخاب خود را—در سمت راست بر روی یخ با pourover و چکه و یا به طور معمول با اسپرسو و فرانسه را فشار دهید. چرخشی به ترکیب یخ و خدمت به عنوان است و یا با یک چلپ چلوپ از شیر است.

1. درشت خرد کردن دانه های خود را.

با توجه به تمدید زمان دم درشت خرد کردن خوب است به اندازه کافی اجازه می دهد تا استخراج, اما نه آنقدر خوب که دم سرد پدیدار unpleasantly تلخ است. برای سرد دم Abella برآورد 1 فنجان زمینه به 7 فنجان آب در دمای اتاق. احساس رایگان به بازی با این نسبت هر چند—و حتی بهتری خواهی با خرد کردن-حجم—در پیدا کردن ایده آل خود را قدرت و عطر و طعم.

2. ترکیب و اجازه نشستن.

ترکیب قهوه و آب زیادی بدون منفذ شیشه یا مطبوعات فرانسه و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای نشستن در هر نقطه بین 12-24 ساعت قبل از fine-زور زدن و یا غوطه وری. (دیگر هیچ و شما در معرض خطر یک overextracted تلخ دم; هر کوتاهتر و آن را ضعیف خواهد بود و مزه.) نوشیدنی مستقیم بر روی یخ و یا با یک چلپ چلوپ از شیر است.

چگونه قهوه خود را? به من بگویید در مورد آن را در نظرات!


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن