چگونه به تازه یا خشک شده خرده نان

قبل از غذا ویرایشگر اما Laperruque دستور برای Pecorino کوفته ارتباط من با خرده نان (اعم از خریداری و یا در خانه های تازه یا خشک شده طعم دار یا ساده) تقریبا وجود ندارد. من در آن کنسرو خرده نان رنگ و لعاب با ادویه اما هرگز فکر نمی کردم به خانه خرده نان خودم.

اما پس از آن اما پرسید: یک سوال بسیار خوبی است: چرا شما *همیشه* پرتاب نان ته دور زمانی که تازه و یا خشک شده و یا حتی کهنه—آنها می تواند بسیار هیجان انگیز آینده در خرده فرم ؟ در حال حاضر من از ذخایر پاشنه, شانس و به پایان می رسد در یک محکم مهر و موم شده کیسه فریزر. هنگامی که یک ظرف است که فاقد یک ترد ترد چیزی من بیرون پاشنه یا دو حمله رعد اسا آن را در مخلوط کن (لا روش #1 زیر) بازی شیر یا خط به آرامی با روغن زیتون یا روغن ماهی کولی یا خشک گوجه فرنگی و روغن و نان تست تا ترد.

اخم نکنید: شما نمی نیاز به یک مخلوط کن—یا یک پردازنده مواد غذایی—را به خانه خرده نان. وجود دارد بسیاری از راه هایی برای ایجاد یک قطعه بزرگ از نان بسیار کوچک است. پردازنده مواد غذایی است که قطعا بسیاری دست روش و عملکرد خرده نان های مختلف بافت و اندازه. جعبه اهنی عملکرد یونیفرم, متوسط خرده ریز. در نهایت Microplane شما بارگذاری-نان خوب نان تراشه. هنگامی که شما احساس راحتی با متعدد روشهای ترس کباب گل کلم با gremolata خرده نان سرخ برخی از تخم مرغ در ترد خرده ریز و یا گیاه و بالا یک کاسه بزرگ از سیر, کلم بروکلی نکردم ماکارونی.

تازه در مقابل خشک

آیا دستور خود خواستار خشک یا تازه خرده نان شکستن روش همان است. برای تازه, به دنبال یکی از زیر روش از طریق استفاده به عنوان است. فروشگاه خرده نان تازه در یک مهر و موم شده کیسه یا ظرف را در یخچال به مدت یک ماه و یا در فریزر به مدت سه ماه.

فروشگاه داستان

برای خشک پودرهای سوخاری: محل آنها را بر روی یک ورق پخت در 250°F فر و توست تا به خوبی خشک—15 تا 30 دقیقه بسته به اینکه چگونه شما خشک نان بود برای شروع با. اگر نه با استفاده از پودرهای خشک بلافاصله نگه داشتن آنها را در یک خشک, ظروف محفوظ از هوا در آشپزخانه و در دمای اتاق (یا بهتر است چوب آنها را دوباره به فریزر!). آنها را حفظ خواهد کرد برای شش ماه اگر نه دیگر. اگر موارد جزئی خود را از دست crispness, شما به سادگی می توانید نان تست دوباره آنها را به عنوان شما اولین بار.

 

پردازنده مواد غذایی, ماشین مخصوص مخلوط کردن یا چرخ ادویه روش

 
1. تکه نان خود را (به هر اندازه و شکل).

نگاهی به نان خود را—که آیا یک قاب یا خمیر ترش کون نوع مهم نیست—و برش را به مکعب برش تکه های, هر آنچه که برای شما کار می کند. ما فقط شکستن نان پس از آن خواهد شد مناسب بهتر و بیشتر به طور مساوی پردازش توسط پردازنده مواد غذایی خود را, ماشین مخصوص مخلوط کردن یا چرخ ادویه.

2. پالس, پالس, پالس!

جای خود را قطعه قطعه, تکه خرد شده نان در یک پردازنده مواد غذایی, ادویه چرخ گوشت یا مخلوط کن و پالس تا زمانی که شما رسیدن به هدف مورد نظر خرده اندازه. در این ویدئو Amanda برگ برخی از قطعات بزرگتر از دیگران است. درشت خرده بزرگ هستند برای ترد ترد توپینگ (مانند خامه ای نرم تقلا ماکارونی و custardy بادمجان); خوب خرده بهتر است برای حجیم کردن meatloaves و بتس (مانند این شامی یا این meatlessballs).

جعبه اهنی روش

بازگشت در سال 2012, آماندا را بیرون کشیده جعبه اهنی به صورت شسته و رفته شیرینی ترفند برای کره. سپس دوباره به صورت یک فیلم آموزشی در مورد چگونگی ساخت هر دو تازه و خشک خرده نان.

1. فقط رنده آن است.

خود را نان و رنده آن را در کنار جعبه اهنی با بزرگترین (coarsest) ، خرده نان حاصل از این روش بیشتر به طور مساوی به اندازه و شکل مورد متوسط خوب است. مناسب برای این مرغ میلان با سالاد شکوه مناقصه ماهی یا توری با ماهی کولی و روغن زیتون و تاشو به یک سالاد.

Zester روش

“شما می توانید با استفاده از [microplane] برای [مرکبات] مزه شما می توانید آن را به صورت پنیر پس چرا شما نمی توانید از آن استفاده کنید برای نان؟” آماندا می پرسد. هنگامی که نان به پایان می رسد دیدار با یکی از, اگر نه *به* مورد علاقه, آشپزخانه, ابزار, آنچه شما می کنید این است که “نان و دانه های برف.”

1. یا مزه آن!

خود را نان و رنده آن را در یک Microplane و یا یکی دیگر از شبیه دندانه سوهان اهنی. خرده نان حاصل از این روش قطعا بهترین از دسته مناسب برای این نان خرده نان, کیک, کلم, سالاد, و این پوشیده با نان سرخ شده و شور.

وردنه روش

1. جای خود را کهنه و خشک شده و تکه های نان را در کیسه های پلاستیکی بدون منفذ.

اگر نان تازه و نرم و خشک برای اولین بار آن را در فر با استفاده از روش شرح داده شده در بالا و اجازه دهید کاملا خنک شود.

2. رول بیش از آن.

با کیسه های مهر و موم شده اجرا وردنه به عقب و جلو بیش از کیسه چند بار تا سخت اما شکننده نان شکسته شدن به خرده. این روش نیز عملکرد متوسط – متوسط-خوب پودرهای سوخاری—ایده آل برای قشنگ ترد مرغ یا استیک یا بله—نان–نان دلمه بسته.

پتک (یا سنگین پان) روش

اگر شما لازم نیست که هر یک از موارد فوق ابزار, اما شما باید یک پتک یا ظرف خرده نان می *هنوز* بود.

1. محل کهنه و یا خشک کردن تکه های نان را در کیسه های پلاستیکی مهر و موم شده.

دوباره اگر نان تازه و نرم و خشک برای اولین بار آن را در فر با استفاده از روش شرح داده شده در بالا و اجازه دهید کاملا خنک شود.

2. مهر و موم محکم.

ضربت سخت زدن قطعات نان تا شکسته خرده. خرده نان به همراه داشت با این روش به احتمال زیاد خواهد شد از این بیشتر ناهموار انواع زیادی برای دستور العمل های است که می تواند یک کمی واريانس در بحران مانند این ماهی چوب cauli-tots یا کیک خرچنگ.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>