چگونه به کوره کاملا آبدار سوخته ذرت

کباب ذرت باید به عنوان سریع و آسان که فقط خوب پرتاب آن را در کوره. اما گاهی اوقات cobs ظهور خشک یا خام یا خشک و خام است. شما باید بسته بندی cobs در فویل? آیا شما بیش از حد سریع به نوار غزه و پرتاب پوسته? و یا آن را به سادگی یک ماده از زمان و یا گرما به درستی اعمال می شود?

برای پاسخ به تمام سوالات خود را (و) در اینجا راهنمای ما در چگونه به کوره ذرت در چوب بلال به طوری که آن را کاملا سوخته و آبدار و شیرین هر زمان تنها. و در اینجا یک یادآوری در مورد چگونگی انتخاب ذرت.

کباب ذرت با پوسته

کباب خواستار استفاده از بالا و حرارت خشک—چیزی ذرت در چوب بلال زمانی که هنوز روکشی در پوسته منحصر به فرد مناسب برای خرس. به خصوص هنگامی که تازه محکم و مرطوب پوسته محافظت مغز از حرارت مستقیم شما نیاز دارید که برای ومزه کاراکتر در حالی که همچنین بخار ذرت به کامل doneness. اگر شما در پیدا کردن ذرت در بازار در حال حاضر husked ترس نیست—شما می توانید تقریبی که محیط زیست با فویل.

1. پوست اما نمی حذف پوسته

به آرامی پوست را به فاش کردن دانه از بین بردن ابریشم اما ترک پوسته متصل در پایان بلال. قلم مو cobs به آرامی با کره یا روغن و فصل را به عنوان مورد نظر و سپس با پوشش هنوز متصل پوسته (یا فویل)—این اجازه خواهد داد که ذرت به بخار در حالی که پوسته کاراکتر و دودی و طعم. (شما همچنین می توانید ترک ذرت پوست کنده باز پوسته هنوز هم متصل روغن و چاشنی و استفاده از این پوسته به عنوان یک تزئینی اما کاربردی “رسیدگی” در حالی که چرخش در کوره.)

2. آتش کوره خود را

اگر کار با یک کوره زغال چوب, نور, زغال چوب خود را (دودکش استارت دستی است اما نه در همه لازم است). هنگامی که آجر ها حداقل 50 درصد خاکستری و خاکستری scatter بیش از زغال دریچه های شبکه ای و بالا با کباب توری های. درب کوره و اجازه دهید حرارت به مدت 10 دقیقه یا بیشتر و یا تا 450°F.

اگر کار با یک کوره الکتریکی به سادگی نور یک یا دو منطقه برای مطابقت با اندازه و مقدار ذرت شما همه فن حریف بق (اگر کباب, برای جمعیت, شما به احتمال زیاد می خواهید به نور کل کوره). اجازه دهید پیش گرم برای 10 دقیقه یا بیشتر و یا تا زمانی که داخل کوره می رسد 450°F.

3. کوره تا از طریق پخته شده

محل تحت پوشش cobs در کوره بیش از حرارت مستقیم. کوره برای 10 یا تا دقیقه تبدیل گهگاه تا پوسته است که به خوبی سوخته و دانه نگاه مات.

کباب ذرت بدون پوسته یا فویل

در حالی که سوخته ذرت خوشمزه, ذرت خشک است. Cobs کبابی بدون پوسته یا فویل هستند احتمال بیشتری برای خشک کردن. ایجاد دو منطقه در کوره حرارت مستقیم و غیر مستقیم گرما—بنابراین شما می توانید حرکت ذرت و خاموش کردن تکه های داغتر از کوره اجازه می دهد حرارت غیر مستقیم به طبخ cobs از طریق.

1. نفت و فصل cobs

قلم مو های لخت cobs بیش از همه با انتخاب خود را از روغن و ادویه.

2. آتش کوره

آماده سازی کوره خود را به دو بخش مستقیم و غیر مستقیم از گرما. اگر کار با زغال چوب به سادگی پراکنده آجر فقط در یک قسمت از کوره; اگر کار با برق, نور, فقط یک یا دو بخش (و یا هر).

3. کوره تا از طریق پخته شده

محل cobs بیش از حرارت مستقیم چرخش غالبا (و در حال حرکت به حرارت غیر مستقیم منطقه اگر ذغال سنگ بیش از حد به سرعت) تا دانه نگاه مات حدود 10 دقیقه.

از فروشگاه ما

چگونه خود را به شما ذرت? به ما بگویید در مورد آن را در نظرات!

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>