چگونه من مادر بزرگ سوئیس رول به من کمک کرد مقابله با از دست دادن او

مواد غذایی خوب است که ارزش هزار کلمه—گاهی بیشتر. در خانواده من دستور نویسندگان به اشتراک گذاری داستان از غذاهای که به آنها معنی دار هستند و عزیزان خود.


من می دانم آنچه شما در حال فکر کردن: چگونه می توانید دسر درمان غم و اندوه? در همه صداقت, آن را نمی توانید—اما آن را می توانید آن را بیشتر قابل کنترل است.

من مادرم را از دست داده و مادر بزرگ مادری قبل از من می تواند راه رفتن پایین راهرو. مادر من فوت کرد برای اولین بار به طور ناگهانی و مادر بزرگ من در زمان بیش از نقش خود به عنوان سرپرست ، او گذشت سال ها بعد در یک مقدار آهسته تر مشقت بار سرعت. برادر من و من به تماشای بی اراده به سن و پارکینسون ویران بدن و ذهن است. از دست دادن یکی از والدین بد است اما از دست دادن دو والدین آمار و ارقام در سال های اولیه—و یا در هر سنی—وصف ناپذیر است.

خوشبختانه مادر بزرگ من نمی دور قبل از آموزش من نحوه پخت. کسی یک بار به من گفت که وقتی که می آید به خاطرات ما, ما به یاد داشته باشید لحظات هم نیست. ما نمی خواهد به یاد داشته باشید کسانی که انبوهی از خوب یا بد روز اما دقیق لحظه که زندگی ما تغییر جهت. به عنوان من در خانه من به یاد بیاورید کمتر و کمتر از زمان من به عنوان یک کودک اما من هرگز فراموش نکنید مواد غذایی مادربزرگم نوتبوک. به خصوص در تعطیلات یهودی.

Grandma Barbara, seen here in her twenties.
مادر بزرگ, باربارا, در اینجا دیده می شود در دهه بیست سالگی.
Writer Kim Haines, as a child.
نویسنده کیم Haines, به عنوان یک کودک.

من لرزنده. یا حداقل این است که چگونه پدرم سعی در بالا بردن من و برادرم. من یهودی مادر بزرگ را امتحان کنید به ترکیب به عنوان بسیاری از غیر غذاهای سنتی به تعطیلات یهودی به عنوان او می تواند. وارد شکلات سوئیس رول.

مادر بزرگ من عاشق ما از طریق مواد غذایی خود را. ما می خواهم به ماندن در محل خود هر آخر هفته و او می خواهم ما را به تمام مواد غذایی ما می تواند رویای: استیک برای صبحانه, نان فطیر سوپ توپ در تعطیلات و شکلات سوئیس رول برای هیچ (و یا هر) دلیل در همه. که شکلات سوئیس رول یکی از قدیمیترین مواد غذایی خاطرات… علاوه بر این که یک بار پدر من گرم کردن پوره سیب زمینی اضافه شربت شکلات به آنها و به نام آنها سیب زمینی شیرین (اما این داستان برای یک روز دیگر).

شکلات سوئیس رول سه لایه: شکلات گراوند در خارج شکلات کیک اسفنجی در داخل و وانیل گراوند در این مرکز است. در هر تعطیلات یهودی, من می خواهم یک beeline برای آن قبل از ما حتی از طریق شام. مادر من می خواهم سعی کنید من عقب نگه اما به نوعی مادربزرگم همیشه موفق به دزدکی حرکت کردن را از من بریدن کیک قبل از اینکه ما شروع به صرف شام. این بود که چگونه او مرا دوست داشت.

مادر بزرگ من عاشق ما از طریق مواد غذایی خود را. ما را به ماندن در محل خود هر آخر هفته و او را همه ما به مواد غذایی ما می تواند رویای: استیک برای صبحانه, نان فطیر سوپ توپ در تعطیلات و شکلات سوئیس رول بدون هیچ دلیل در همه.

با هر یک از غذاهای مورد علاقه—یک عادت است که در ادامه به این روز من شروع به خوردن حداقل های مورد علاقه من بیت اول رزرو بهترین ها را برای پایان. در این مورد شکلات گراوند را برای اولین بار به دنبال کیک اسفنجی جدا از کرم کره وانیلی که من مزه در پایان. مادر بزرگ من به عنوان دیده بان من به دقت از هم جدا لایه در نظر گرفتن آن به عنوان یک نشانه آن است که من می خواستم به یاد بگیرند که چگونه به پخت. چیز خنده دار است, من هرگز آموخته است که چگونه به آن را رول سوئیس تا پایان.


این آخرین سال از زندگی خود را که توسط نقطه مادر بزرگ من نمی کوک دیگر درایو دیگر و یا انجام بسیاری از هر چیزی در همه. آشپزخانه و دیگر بوی گوشت سینه, نان فطیر, سوپ توپ شکلات پخت در فر. در یکی از بسیاری از لحظات وحشت متوجه است که من به زودی خواهید به از دست دادن اکثریت خانواده من و من هم یکی از بهترین دوستان من رفت و به دیدار مادر بزرگ من و پرسید: به یاد بگیرند که چگونه به را که نفیس شکلات رول.

او شروع به آموزش چگونه به ایجاد لایه شکلات کیک اسفنجی در یک ماهی تابه ورق. او هرگز نیاز به یک دستور غذا—همه چیز بود یا حفظ و یا ساخته شده—اما به نوعی همه چیز هنوز هم مشغول به کار در سخت پارامترهای پخت. نه تنها این کار را هر زمان آن را همواره تبدیل به یکی از بهترین چیزهایی که ما تا کنون می خوردند. به عنوان او ما را از طریق فرایند او می خواهم در حال حاضر متوقف و دوباره حافظه خود را لغزش به دور از او. تماشای کسی که شما را دوست دارم متلاشی درست در مقابل چشمان شما است مانند گرفتن یک فلش از طریق قلب است. خوشبختانه من تا به حال به پایان رسید مدرسه آشپزی در آن نقطه و به خوبی در راه من به در حال اجرا خود من نانوایی بنابراین ما قادر به آن را قطعه با هم.

این دستور غذا بسیار ساده است واقعا. شما را به یک استاندارد گراوند دستور و تقسیم آن در نیمه ساخت یک طرف شکلات با پودر کاکائو و طرف دیگر وانیلی با لوبیا وانیل. بخش سخت تر است نورد کیک بدون پاره شدن آن. من دیده ام مردم سوئیس رول با استفاده از یک Silpat و نورد کیک وقتی گرم است. اما من به دنبال مادر بزرگ من روش با استفاده از یک حوله تمیز ظرف و یک تن از شیرینی قند به رول کیک در حالی که آن را داغ لوله کشی—آن را به طور کامل انجام می شود تا زمانی که شما پوشش داده شده در شکر از سر تا پا. ظروف سرباز یا مسافر مادربزرگم می گویند نشانه ای از مواد غذایی خوب آمده است.

او هرگز نیاز به یک دستور غذا—همه چیز بود یا حفظ و یا ساخته شده—اما به نوعی همه چیز هنوز هم مشغول به کار در سخت پارامترهای پخت. نه تنها آن را کار می کنند اما آن را همواره تبدیل به یکی از بهترین چیزهایی که ما تا کنون می خوردند.

که یکی از آخرین بار که من می توانید به یاد داشته باشید که (تقریبا به طور کامل) در حق او ذهن زمانی که من هنوز هم گرفتار یک نگاه اجمالی از او نشاط او شوخ طبعی او هدیه. نه بیش از حد طولانی پس از او درگذشت همه به تنهایی در آسایشگاه بخش از یکی از کسانی که زندگی کمک مراکز.

برادر من و من از دولت که آن اتفاق افتاد. به ما گفته شد او در گرفتن بهتر است قبل از ما به سمت چپ که در حال حاضر من می توانید ببینید که بسیار اشتباه بود. وقتی که من در وحشت رخنه مانند فلج ویروس. من نمی sugarcoat آن (هیچ جناس در نظر گرفته) اما در برخورد با غم و اندوه بود و در تلاش برای رسیدن به سطح آب از نفس در حالی که کسی را هل می دهد سر خود را به پشت در زیر. من فقط آرامش بود که من در حال حاضر می دانستم که من می تواند او را میراث زنده است. بنابراین من شروع به ساخت سوئیس رول.


عکس کرم Macarons

من در بر داشت یک نوع صلح در پخت. ایده خاموش کردن صداهای جهان و دقت تمرکز بر روی یک کار از آغاز تا پایان درمانی شد. من شروع به بازآفرینی او شکلات سوئیس رول اما نقل مکان کرد و به طعم های مختلف اضافه کردن خود زیبایی را به دستور او که همیشه ادعا می کرد من هدیه متفاوت از او. Red velvet سوئیس رول نان روغنی توت فرنگی, شکلات, گیلاس آبی, مخملی, پسته—همیشه در صدر با شکلات به شکل میوه و گل های تازه. که بود با من تماس ویژه ای است که من می دانستم که او عاشق و تشویق.

از شروع آنلاین نانوایی به ایجاد bakeware لوازم و حتی میزبانی یک سری وب من نگه داشته در حال حرکت از طریق از دست دادن هر مرحله از پخت حرفه ای نگه داشتن روح و روان او و میراث زنده است. اما گاهی اوقات هنگامی که زندگی بازدید سخت زمانی که من شروع به احساس وحشت یا احساس خودم گم شده و او به شدت من بازگشت به اصل: که شکلات سوئیس رول. من یک نفس عمیق دید از چشم من و در عطر—آن را همیشه به ارمغان می آورد من به آن لحظات در زمانی که من هنوز هم به حال او. و سپس من نشستن به خوردن آن به آرامی کشف لایه های شروع با شکلات گراوند و با پایان دادن به savoring خاطرات من از او. بهترین قسمت برای آخرین بار.

یک دستور العمل خانواده شما می خواهم برای به اشتراک گذاشتن ؟ ایمیل [email protected] برای یک شانس برای برجسته شود.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>