چگونه لوبیا خشک است ؟ (برای همیشه لطفا برای نیست ببخشید)

لوبیا خشک: هنگامی که جهان به پایان می رسد, آنها هنوز هم می شود در شربت خانه خود را آماده برای تبدیل شدن به سوپ در یک لحظه متوجه. درست است ؟

متاسفانه این طوری نیست.
فقط به دلیل شما می توانید نگه داشتن لوبیا خشک برای همیشه لزوما به معنای آن مفید خواهد بود. پیر لوبیا را دیگر به طبخ و قدیمی ترین لوبیا را سخت ماندن و جویدنی مهم نیست که چقدر بلند (در داخل همین دلیل) به آنها بجوش و خروش آمدن. اگر شما به خودتان پیدا کنید پخت و پز آغشته لوبیا برای بیش از دو ساعت و آنها را نه فقط نرم, آن ممکن است دانه های خود را…نه شما.

“لوبیا خشک شد دانه های تازه که خشک شد” پیتر میلر نویسنده ناهار در فروشگاهبه یاد ما. و است که آسان به را فراموش کرده ام با توجه به اینکه لوبیا چشم به صورت چاپگر در طول تنها یک زن و شوهر از تابستان هفته.

کسانی که زودگذر لوبیا خشک به گسترش عمر مفید—اما نه به شهرت جاویدان دادن آنها. پیتر می گوید که لوبیا خشک بهترین هستند در سال اول نه به عنوان خوب یا خامه در سال دو و “سفت” از آن پس ، “آنها هرگز به معنای بی انتها است.”

اما پس از بسته های خشک لوبیا امروز نمی آیند با تاریخ انقضا چگونه می تواند به شما می دانم که سن خود را?

شما می توانید اطمینان حاصل شود شما در حال خرید از تامین کنندگان قابل اعتماد. آشپز سارا جنکینز دنبال کردن “بوتیک واردکنندگان یا تولیدکنندگان برای دریافت تازه ترین دانه های خشک موجود است.” کشاورزان کوچک, سارا می نویسد: فروش لوبیا خشک همان سال آنها رشد آنها—”و تفاوت در طعم و بافت غیر ممکن است به از دست ندهید.”

از فروشگاه ما

اگر که نه تنها ممکن است تاریخ دانه های خود را به طوری که شما حداقل باید یک حس هنگامی که شما آنها را خرید.

همچنین شما می خواهد قادر به ارسال پست-خیس کردن اگر دانه های خود را خواهد شد نرم در طول فرایند پخت و پز. در این روش که مولی Wizenberg (از طریق جان ترون) به تشریح برای فر-پخت و پز لوبیا او بیانگر آن است که هر “چروکیده و اذیت کننده به دنبال” لوبیا (آنهایی که شکست خورده اند به rehydrate) باید حذف شود.

باید گفت که برخی از مردم خارج وجود دارد که تا به حال موفقیت, نرم, بسیار, بسیار پیر لوبیا. یکی Chowhound دیدگاه گفت: آنها تا به حال “با موفقیت حبوبات پخته که در سال, و هنگامی که شما می دانید ترفندهای نتایج خوب است.”

برای اولین بار خیس کردن لوبیا. این عجله ئی, خیس نیست بسیار مفید برای لوبیا پس از خیس خوردن آنها یک شبه 12 ساعت حداقل. اگر شما دلیلی برای فکر می کنم آنها در حال رفتن به سختی می شود آنها را به جوش غیرفعال کردن گرما [و اضافه کردن] 3/8 قاشق چای خوری جوش شیرین را در 3 فنجان آب (و 3 فنجان آب در هر فنجان لوبیا). [ریختن آب شستشو لوبیا بارها و بارها و با پوشش جدید آب است.] سپس جوش آنها را به عنوان معمول است. اگر آنها هنوز هم بیش از حد al dente سپس آنها را بیرون بکشد و فشار آنها را طبخ (قرار دادن برخی از ادویه جات ترشی جات به جز نمک) […] می تواند 15 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه یا حتی یک ساعت. در نهایت شما را نرم و حتی خوشمزه, لوبیا. صادقانه!

اما اگر من می خواهم با استفاده از آن باستان لوبیا برای پای وزن—و یا به صورت یک موزاییک خروس.

فرمولی لوبیا از راشل رادی

این نابغه لوبیا, همه چیز در مورد کرم brothy راحتی—بدون نگهداری از کودکان که به طور معمول همراه با پخت و پز خشک آنهایی که از ابتدا.

Yotam Ottolenghi و سامی Tamimi اساسی حموس

آن را احتمالا بهترین حموس شما همیشه می خواهیم و بله گرفتن همه که وقت اضافی برای دبستان نخود خشک کاملا به ارزش آن.

Congrí (کوبا لوبیا سیاه و سفید & برنج)

در این “اصل کوبا را در لوبیا و برنج” لوبیا سیاه و سفید و برنج پخته شده همراه با chorizo, زیره سبز, adobo سبز, فلفل و پیاز.

Madhur Jaffrey فوری گلدان اذوقه و نوشابه Dal

“این دال ساخته شده است با مخلوطی از لوبیا قرمز—اولیه واردات از آمریکا و هند باستان باقلا شناخته شده به عنوان کل urad یا کارشناسی ارشد” می نویسد: Madhur Jaffrey از این دستور غذا را از او cookbook, Madhur Jaffrey را فورا هندی کتاب آشپزی.

دودی سیاه باقلا و شیرین, سیب زمینی, فلفل قرمز

این دلچسب یک گلدان فلفل قرمز دودی ومزه و فقط اتفاق می افتد به صورت کاملا گیاهی.


چگونه می توان قدیمی ترین دانه های خشک در شربت خانه خود را? نم در نظرات زیر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de