پنیر کبابی Tteokbokki شد یک اشتباه

خرچنگ ضربه را به آتش کشیدند تا ترد. گلدان مرغ سرخ شده متلاطم دور. غول ماش پنکیک بدبختانه در یک ماهی تابه. بی پایان سیخ کباب از گوشت بسیار گرم و پر کردن هوا با ابر eau de گوشت خوک شکم. این مناظر و صداها و بوها که خالی از سکنه رویاهای من—غذا خیابان, سئول, کره جنوبی.

بافی در اطراف جمعیت از مردم برگزاری سرشار صفحات لوله کشی گرم مرزه و تنقلات شیرین—تلاش برای پیدا کردن یک دیوار تکیه و شیرجه رفتن به یک غول کلم-و-تخم مرغ-پر ساندویچ—من امیدوارم که برای سال 2020 است. من از جان گذشته برای رفتن به سئول برای اولین بار در سال 2020 اما COVID از خط خارج برنامه های من است.

خوشبختانه من تا به حال رزرو کردن من در سفر هنوز—من با توجه به انجام آن در اطراف اکتبر تولد—اما من چرخ دنده شده بود تبدیل مورد مشهور خیابان دکه مواد غذایی من می خواهم مراجعه کنید. من شده بود چشم دوخته اند انبوهی از mandu (کوفته) طولانی رول bulgogi kimbap (جلبک دریایی رول برنج با سبزیجات و گوشت) یک فنجان لوله کشی-داغ eomukguk (skewered کیک ماهی و سوپ) انواع jeon (ترد پنکیک), gamja سگ داغ (یک corn dog-مانند ظرف پوشیده با نان سرخ شده و به جای آن در سیب زمینی سرخ کرده) و hotteok برای دسر (شیرین پر پنکیک)—به نام چند. که من بزرگترین اولویت های پژوهشی, راه, بالا, توریستی مناظر.

و در صدر فهرست یکی از محبوب ترین کره ای غذاهای خیابانی از همه آنها را “پخته پنیر” (با نام مستعار پنیر tteok-kocchi ترجمه برای “پنیر و کیک برنج کباب”). این اساسا سیخ جویدنی استوانه ای, کره ای, کیک برنج و پنیر موزارلا griddled و ذوب شده را با هم تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد و سپس مقداری اختیاری شیر تغلیظ شده شیرین برای شیرین-و-مرزه نیش می زنند.

من متولد سئول شد اما به تصویب رسید و آمد به آمریکا در هفت ماه, بنابراین من هرگز تا به حال فرصتی برای تجربه این قشنگ لذت در فرد است. به جای من کشف ظرف طریق پرکار یوتیوب ستاره و نویسنده کتاب آشپزی Maangchi که دوباره ظرف را در یک ویدیو.

زمانی که من برای اولین بار به تماشای Maangchi ویدئویی از چگونه به “پخته و پنیر” من فقط از آمدن به شرایط با من سفر قطعا در سال 2020 اتفاق می افتد و به احتمال زیاد نمی 2021 یا نه. در تلاش برای آوردن کره ای خیابان مواد غذایی تجربه خانه در 11 p. m., من آب پز تا برخی از آماده garaetteok (استوانه کیک برنج من همیشه در فریزر ذوب شده در آب سرد به مدت 10 دقیقه قبل از جوش) برش میله های پنیر به همان اندازه و مخلوط آنها. من به دنبال Maangchi دستورالعمل به T… در عین حال همه چیز را ذوب هم در غم چسبنده ظروف سرباز یا مسافر.

به جای دادن من تکیه به شکست فکر کردن در مورد راه هایی که در آن Maangchi دستور شبیه پنیر کبابی من بزرگ شده—پس از همه پنیر و کربوهیدرات شد griddled با هم در یک خوشمزه ترین راه است. بنابراین من در حال غرق سیخ به طور کامل اجازه موزارلا کت تمام کیک برنج و سرخ کردن آنها را با هم در یک ماهی تابه با ذوب روغن حیوانی. این منجر به یک میان وعده که بیشتر شبیه یکی دیگر از کره ای خیابان-مواد غذایی کلاسیک tteokbokki (هم بزنید سرخ شده در روغن برنج, کیک, به طور معمول ساخته شده با chalmat های مختلف و پر کردن). من ساخته شده و سپس ظرف چهار بار بیشتر تا زمانی که من کامل پنیر-به-کیک برنج نسبت. (Spoiler alert: شما همیشه می توانید اضافه کردن پنیر بیشتر از این دستور مشخص می کند.)

من می دانم من skewerless پان سرخ شده در روغن متقابل بین tteok-kkochi و tteokbokki به طعم و بافت مناسب ساندویچ پنیر کبابی—با یک ترد خارجی با melty پنیر در داخل و به طور کلی butteriness. من با استفاده از روغن برای بالاتر کشیدن نقطه با تزریق اذوقه و نوشابه, طعم, اما شما همچنین می توانید با استفاده از کره اگر شما تماشای گرما یا خنثی نفت اما نمی توان آن را به عنوان بسیار شبیه به پنیر کبابی بدون شکل کره است. و آنچه در آن است ؟


از فروشگاه ما


مورد علاقه خود را چه کره ای خیابان مواد غذایی ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>