برای اطلاعات بیشتر با طراوت تکیلا, کوکتل, فقط اضافه کردن گرما به طور جدی

ما تیمی با همین خولیو سازندگان قفسه بالا tequilas پس از سال 1942 به برجسته و خلاق (و در عین حال کاملا شدنی!) راه به لرزش کردن کوکتل خود را از بازی. اینجا آشپز Claudette Zepeda سهام دو بهار-آماده تکیلا نوشیدنی با دودی و تاب—plus, گیاهی پسند ریف در al پاستور tacos به آنها خدمت می کنند ،


در ذهن من و شما هرگز نمی توانید به اشتباه با یک مارگاریتا.

من همیشه وفادار به نسخه کلاسیک—فقط تکیلا, آبلیمو, نارنجی, لیکور, آگاو و فراموش نکنید که شور rim—اما من همیشه بازی را به مخلوط تا چیز و سعی کنید چیزی جدید. به خصوص در حال حاضر که من باید زمان بیشتری را صرف در آشپزخانه بیش از حد معمول و چند مجازی ساعات خوش در تقویم من.

را وارد کنید: آشپز Claudette Zepeda. این سرآشپز بالا آلوم و جیمز ریش جایزه کسیکه به تازگی مشترک دو ریف کلاسیک تکیلا-بر اساس کوکتل است که من در حال حاضر به دنبال به جلو به ساخت این آخر هفته.

عکس راکی Luten. مواد غذایی و سرپا نگه داشتن یک ظاهر طراحی شده توسط الکسیس آنتونی.

اول: یک سوخته فلفل قرمز و توت فرنگی مارگاریتا که پر جنب و جوش و طراوت و شگفت آور آسان به جلو و خاموش. ترفند این است برای کباب فلفل قرمز و توت فرنگی بیش از یک شعله باز (بله, شما می توانید با دقت با استفاده از گاز خود را stovetop) برای انتقال غنی دودی عطر و طعم.

به سادگی ترکیب آنها را با شربت ساده و سپس لرزش که حاوی مخلوط با بقیه مواد تشکیل دهنده که اکثر شما به احتمال زیاد پیدا کردن خود را در نوار سبد خرید—و فشار است. آسان است ؟ بررسی کنید. قابل توجه? دو بررسی کنید.

دودی ماندارین آب به علاوه zingy زنجبیل یکی دیگر از زمین-دسته کوچک موسیقی جاز کامل Claudette ساخته—این بار در یک پالوما که به طور معمول خواستار تکیلا, آب گریپ فروت, نوشابه, آب, لیمو ترش و گاهی اوقات یک خط تیره از قند است.

اگر شما یک فرد سیگاری نگران نباشید. ساده ماندارین پرتقال با این نسخهها کار فقط به عنوان به خوبی; شما همچنین می توانید سعی کنید به برش پرتقال سریع از کار افتاده در یک کتری داغ را تا حدودی از نو خلق کردن اثر دود قبل از بهره. نمی توانید پیدا کنید پرتقال ماندارین ، یک معامله بزرگ نیست یا می گوید: Claudette. به طور منظم آب پرتقال با چلپ چلوپ آب لیمو آسان مبادله—شما فقط می خواهید را به مطمئن شوید که عطر و طعم خوب است و ترش.

اما واقعی به کشیدن هر دو کوکتل ؟ با استفاده از بهترین و با کیفیت تکیلا شما می توانید دست خود را در. “از آن باز می شود تا تفاوت های ظریف در کوکتل مواد مشابه به آنچه که نمک به غذا,” او می گوید. در این دستور العمل خوب تکیلا افزایش یافته است—و نه پریشان—طعم دهنده های دیگر.

اگر شما به دنبال یک ظرف برای جفت کردن با یکی از این نوشیدنی tacos یقین شرط است. و آشپز Claudette است و در عین حال یکی دیگر از ریف کلاسیک فقط برای مناسبت: آناناس و موز سبز al پاستور tacos.

در این گیاهی-دوستانه تفسیر گریل-گوشت خوک مورد علاقه او معاوضه در زبانه دار-آناناس شیرین و رسیده plantains برای گوشت خوک نگه می دارد اما punchy ترشی که سنتی به ظرف (ساخته شده با guajillo chiles achiote رب chipotles در فرهنگ و سرکه سفید). شما شروع شده توسط سوزاننده میوه در چدن تابه (یا کوره) و سپس شما کت و آن را در سرکه و پایان آن را بیش از این گرما برای چند دقیقه. کل فرایند است که فوق العاده سریع—ما در حال صحبت کردن در کمتر از یک ساعت از آغاز تا پایان. آن را به شما چگونه شما می خواهید برای چاشنی زدن tacos, اما من می خواهم برای رفتن همه با پیاز قرمز فشار آهک کرما گشنیز و هم پاشیده adriano نقاشی با آبرنگ روی گچ.

آخرین انتخاب شما نیاز به? مارگاریتا یا پالوما. شما می دانید آنچه که من می خواهم انتخاب کنید.


چه کوکتل شما مخلوط کردن در حال حاضر ؟ به ما بگویید که در نظرات زیر!

دوستان ما در همین خولیو تولید شده اند طیف وسیعی از درجه tequilas—ساخته شده با 100% خالص آبی وبر آگاو—در Jalisco مکزیک از سال 1942. نگه داشتن خود را بلانکو تکیلا با یک ترد آگاو طعم و نکات مرکبات ذخیره در نوار سبد خرید برای مخلوط کردن انواع کوکتل از کلاسیک margaritas و پلمس به این خلاق ریف های از آشپز Claudette Zepeda.

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>