شما می توانید یخ پنیر ؟

شما می توانید یخ پنیر برای طولانی تر عمر? مطمئن شوید که شما می توانید! اما آن را به طعم و مزه خوب است ؟ آن بستگی دارد.

انجماد می تواند برگشت ناپذیر تغییر برخی از پنیر کم چربی غشاء و پروتئین شبکه. هنگامی که آب در پنیر یخ به کریستال کسانی که کریستال (یخ طول می کشد تا فضای بیشتری از آب می کند) باعث چربی غشاء به سقوط. که بدان معنی است که زمانی که ذوب در اصل خامه پنیر می تواند طعم و دانه دار crumbly و یا از همه بدتر کردن.

سخت تر و پنیر مانند پنیر پارمسان یا Pecorino کمی کمتر حساس به این اما نه ایمنی. بهترین شرط بندی شما? فروشگاه هر دو سخت و پنیر نرم پیچیده شده در کاغذ یا پنیر کاغذ در یک کشو در فریزر قرار دهید. پنیر گذشته برای حدود شش ماه در یخچال هر چند من می خواهم به هدف استفاده از آنها در عرض سه. اگر کمی از قالب اشکال به دلیل رطوبت بیش از حد روی پنیر را روی سطح به سادگی قطع هر گونه آسیب دیده قطعه—بقیه را هنوز هم می تواند به خوبی استفاده کنید. اگر قالب دیده می شود, سراسر, شما باید برای پرتاب آن را. بد شانسی.

از فروشگاه ما

این همه گفت: انجماد پنیر نرم انجام شده است. برخی از cheesemaker در وب سایت گزارش کرده است که به خوبی بسته بندی و منجمد برای یک مدت زمان نسبتا کوتاه (دو هفته) بالا-چربی پنیر نرم مثل پنیر بری و پنیر کاممبر می freeze و thaw بدون رشد دانه دانه.

اگر در انتخاب بین پرتاب دور پنیر یا انجماد آن قطعا انتخاب کردن برای انجماد. ذوب بافت را نمی خواهد همان را به عنوان قبل از آن بود اما این نیز ممکن است مانند یک معامله بزرگ اگر شما در حال برنامه ریزی برای ذوب پخت یا saucify پنیر به هر حال. فقط سعی کنید به حد انجماد نانامی به بازی به سه ماه و یا کمتر چون لبنی حاوی چربی و چربی را به خود جذب فریزر بوی.

1. قرار دادن آن است. قرار دادن آن را واقعی هست.

قرار دادن پنیر در فریزر و یا کاغذ و سپس در یک لایه فویل آلومینیوم. این مقاله اجازه می دهد تا پنیر به نفس در حالی که فویل محافظت در برابر از دست دادن رطوبت.

2. یخ که پنیر.

دوباره سعی کنید برای جلوگیری از انجماد پنیر برای بیش از سه ماه. برچسب پنیر به وضوح با انواع و تاریخ و اگر انجماد متعدد شانس و به پایان می رسد نگه داشتن آنها را در یک بن پلاستیکی یا جعبه به طوری که آنها نمی گم در تندرا.

3. گرم شدن cheeseberg.

اگر شما مرده-تنظیم با استفاده از آب منجمد پنیر در unheated نرم افزار (قدرت) شما نگه داشتن ذوب فرایند به عنوان آرام که ممکن است. یک شب در یخچال فقط خوب کار خواهد کرد. اگر شما در حال رفتن به پخت و یا طبخ با پنیر—برو جلو و استفاده از آن را منجمد هر چند کوک زمان ممکن است نیاز به تمدید شود.


شما یخ زده یک artisanal, نرم, آبریزش پنیر و زندگی به داستان بگویید ؟ لاف زدن در مورد آن را در نظرات!

مرجان لی سردبیر در Food52. قبل از این مواد غذایی پخته شده صرفا برای عکس. قبل از آن, او مواد غذایی پخته شده تنها برای مشتریان. و قبل از آن, او شات لیزر در نقاشی های دیواری در Herculaneum و تدریس یوگا. هنگامی که او را نوشتن در مورد و یا ساخت مواد غذایی او را به فکر کردن در مورد آن. او میراث شبکه رادیویی نمایش “به معنای خورده” بررسی متقابل تبادل فرهنگی به عنوان فراهم شده توسط مواد غذایی است. شما می توانید به دنبال او در Instagram @meanttobeeaten.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de