نان موز—در نیمی از زمان

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


اگر شما مثل من هستند یخی موز در اراضی خود پا ترین زمان شما برای باز کردن درب فریزر.

برخی از مردم می خواهم به unsheath آنها شاید حتی قبل از ریز ریز کردن و نگه داشتن آنها را در یک شسته و رفته کیسه برای swifter مخلوط و یک عنصر بستنی. اگر شما مانند من هستند شما نیست به یاد داشته باشید برای انجام این کار است.

The new (speedier, crunchier, fluffier) banana bread.
جدید (سریعتر, crunchier, fluffier) نان موز. عکس جولیا Gartland. سرپا نگه داشتن سبک: علی Slagle. سبک غذا: سامانتا Seneviratne.

اگر شما مانند سامانتا Seneviratne برازنده سبک مواد غذایی تسکین دهنده بر روی صفحه نمایش استعداد و نویسنده کتاب آشپزی جدید شادی پخت, شما ممکن است در سراسر آمده یدکی پخت موز در یکی دیگر از راه: او پسر آرتور نمی مانند خوردن موز به عنوان یک کودک نو پا, بنابراین هر زمان که او را دیدم او می خواهم پرتاب آن را در سراسر اتاق. کتاب او پر از تند و تلخ, مقالات و داستان در فصل رانده احساسات است که الهام بخش ما برای پخت: شجاعت, سعادت, عشق, عقل و فضل (موز-پرتاب فصل).

اما به آنچه من به معنای پخت موز: آنها که هستند بنابراین رسیده و چسبنده و شیرین و ضرب دیده-در مورد, شما ممکن است هیجان زده به خوردن آنها را به عنوان-است. و نکته شگفت انگیز در مورد پخت موز است که شما لازم نیست به.

آنها ایده آل برای نان موز که من پخت به طور منظم (معمولا با مادرم دستور) هنگامی که فریزر من واقعا تاب آنها را در من—و یا زمانی که من پناه در محل به مدت شش هفته و شمارش. اما این به این معنی است که همراه با بقیه پخت اینترنت من بوده ام زیادی از آن را می بینم.

My mom's banana bread, only fiddled with slightly.
مادرم نان موز تنها fiddled با کمی. عکس توسط وزارت امور داخله @miglorious/Instagram

پس از آن به خصوص فوق العاده در حال حاضر یک راه جدید برای عشق پخت موز—با همه همینطور نوه ها از کلاسیک نان موز, اما با ترد و شیرین لبه در هر سمت و fluffed, روغنی داخل مانند یک گرم بیسکویت. با oozy شکلات و تست آجیل ساخت جیب و تپه در سراسر. و—از همه مهمتر اکثر promisingly—در حدود نیمی از زمان.

زیرا در حالی که نان موز است blessedly سریع به مشهد هم آن را اغلب bakes برای یک ساعت یا بیشتر پس از آن نیاز به سرد حداقل کمی قبل از شما جدا کردن یک قطعه و بسیاری دیگر اگر شما می خواهید پاک تکه.

در سامانتا را نان موز Scones شما هنوز هم هجوم با هم خوب پخته سرعت—با دو جدول چاقو یا دست خود را به قطع در کره و سپس با یک چنگال به هم بزنید و خمیر را به یک توپ. (کمتر سر و صدا به معنی کره سرد و سردتر کره به معنی fluffier scones.)

اما بهتر است آنها پخت در حدود 20 دقیقه و شما می توانید آنها را به عنوان به زودی به عنوان آنها نمی سوزاند زبان خود را. با این نقطه موز نان هنوز هم می تواند گو در فر.

بنابراین برای بی تاب برای ترد لبه کنجکاو برای کسانی که بوده ام پر برکت با موز پرتاب پای خود را—این دستور می توانید پیوستن به صفوف ما مورد علاقه موز نان (و به ما کمک کند نگه داشتن ما در فریزر را بررسی کنید).

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected]—با تشکر از شما که همیشه به ویرایشگر سبک و فوق العاده tipster علی Slagle برای این یکی.

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>