قارچی-رایگان هک برای خانه خمیر پیتزا

در حال حاضر بیش از همیشه به خانه جایی است که بسیاری از ما به دنبال پناه و آرامش در نور از رمان coronavirus. این دشوار است اما ما در اینجا برای شما—این که آیا آن یک جدید شربت خانه دستور و یا یک نکته مفید برای آشپزخانه شما, در اینجا برخی از ایده تا همه چیز را کمی بیشتر اجرا هموار برای شما و عزیزان شما.


من به ندرت دریافت پیام های متنی دیگر. تمام مکالمات من به نظر می رسد به جای واتساپ یا اخیرا هالیوود مربع از شبکه یک زوم تماس بگیرید. تنها تماسی که همچنان به ارسال متون و دوست قدیمی من است Dominos که پیام های من هر هفته برای به اشتراک گذاشتن “دیوانه شنبه”—یا در اینجا در پاریس “مردی Fou”—پیتزا ویژه.

حقیقت گفته شود, من بیش از یک کمی وسوسه. من همین حالا takeout تا آنجا که من از دست های گاه به گاه از تمیز کردن پس از صرف شام. اما من همچنین پیدا کنید که زمانی که من را به پیتزا خودم—میکس و نورد خمیر تخمگذار در توپینگ (و اگر من می خواهم بد بو پنیر آبی در یک طرف و آنچوی در دیگر پس از آن می شود!)—که من از آن لذت ببرید بیشتر آرد پوشیده شده و تمام.

پس از زندان آغاز شد و در مارس 17, فرانسه شده اند (بیشتر) محتاطانه در مورد ماندن در خانه. تا آخر هفته آب و هوا شده بود به نحو نامشخصی زیبا از درختان گلدار و از آسمان آبی روشن ساخت نیش قرنطینه به خصوص حاد. ارواح ممکن است ضعیف اما فرانسه فرهنگ قوی باقی می ماند. من شراب مورد علاقه ذخیره کاهش ساعت, اما آنها هنوز هم دست نوشته توجه داشته باشید بر روی درب تبلیغات فراوان سهام سرد آناناس. و مردم هنوز هم می خواهید خود را پخته باگت. پس از همه, این است که نان کشور است.

به کاهش در سفرهای روزانه به boulangerie بسیاری گرفته اند به پخت نان در خانه و در نتیجه کمبود گسترده از مخمر. برای من پیتزا خانگی, من تا به حال به سقوط دوباره در دستور گرفتم سال پیش زمانی که من مشغول به کار به عنوان یک آشپز در بیلبائو.

این است که نه یک دستور العمل پیتزا snobs. آن است که یک دستور العمل برای هر کسی که حاضر به بخشش کمی ناقص پوسته در ازای خوشمزه خودرو برای ذوب شده پنیر, سس و همه از پر کردن. این یک هک بزرگ و ace که هر آشپز خانه نیاز دارد تا آستین خود را: آبجو-پوسته پیتزا.

شروع به باز کردن یک آبجو و یک سالم chug—همه ما آن را سزاوار است. و یا اگر شما نمی, نوشیدن, بالا بردن نمادین “به سلامتی” به خود را برای تبدیل شدن به یک زندگی واقعی pizzaiolo این کلمه ایتالیایی برای ساز پیتزا است. برای دو متوسط, پیتزا, اضافه کردن سه تا چهار فنجان آرد** (یا فرعی در یک فنجان آرد گندم کامل) به یک کاسه بزرگ مخلوط کردن و ریختن در برخی از آبجو—شروع با یک و نیم فنجان—glug روغن زیتون و یک زن و شوهر از نیشگون نمک درشت.

من یک بار به خواندن یک کتاب آشپزی بشود نسبت به زنان خانه دار برای همیشه ترک یک دست پاک—که راه شما هنوز هم می تواند جواب تلفن و یا تحسین خود را مانیکور. زمان تغییر کرده اما هنوز هم یک نکته خوب. استفاده از یک دست شروع به مخلوط کردن تا زمانی که شما ترکیب تمام آرد. (شما همچنین می توانید با استفاده از یک قاشق چوبی یا لاستیکی کفگیر اما من دوست دارم به معنای واقعی کلمه احساس می کنید آن را.) اگر خمیر خیلی چسبنده ایجاد یک گچ مانند میت در اطراف انگشتان دست خود را, اضافه کردن بیشتر آرد. اگر بیش از حد خشک و crumbly اضافه کردن بیشتر آبجو.

به آرامی آرد یک سطح و کف زدن از بین دست های خود را مانند المپیک ژیمناست. مخلوط کردن خمیر خود را (تاشو و با فشار دادن دست خود را, پاشنه) تا زمانی که آن می گذرد از آنچه سرآشپزها تماس “پنجره تست.” شکسته شدن یک تکه از خمیر را رول را به یک توپ کشش آن را و آن را نگه دارید تا به نور است. اگر شما می توانید عبور نور مثل یک پنجره را خمیر آماده است. فرم آن را به یک توپ صاف.

کت یک کاسه جداگانه با یک لمس روغن زیتون اضافه کنید و خمیر خود را. او احساس گرم و نرم به عنوان یک اشکال توسط پوشش کاسه با یک dishtowel و اجازه چرت زدن به مدت حداقل نیم ساعت. در حالی که در آن افزایش می یابد شما می توانید نظر نام برای نوزاد شما خمیر کودک—دوروتی و انجام lores گزینه های خوبی هستند اما در صورت تمایل به باهوش تر است.

شما در دامان نهایی! قبل از حرارت اجاق خود را به عنوان بالا به عنوان امکان پذیر است (به طور متوسط شما ناپلی پیتزا bakes در 700 درجه فارنهایت). بازگشت انجام rinda به آرامی سطح floured و تقسیم او در دو. استفاده از نوک انگشتان خود را به او بدهد ماساژ, شروع و کار راه خود را به بیرون از تمام جهات. وقت خود را و همچنان به آرامی prod و کشش تا زمانی که شما رسیدن به اندازه مورد نظر خود را و ضخامت. تکرار با نیم باقی مانده.

انتقال خمیر به floured یا به آرامی روغن سینی فر یا پیتزا سنگ. در حال حاضر اضافه کردن پر کردن خود را. اگر شما با استفاده از سس گوجه فرنگی, رفتن آسان—بیش از حد باعث می شود برای خیس پوسته. قلم مو روغن زیتون بر روی لبه و به فر آن می رود.

بالاتر فر موقت خود را سریع تر پیتزا طبخ خواهد شد بنابراین نگه داشتن یک چشم بر روی آن و طبخ تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی و پنیر متلاطم است.

شاید آن زمان من پاسخ “توقف” را به دیگر دریافت Dominos متون. اما پس از آن دوباره من مانند گرفتن پیام. شما هیچ وقت نمی دانید زمانی که شما ضربه با یک میل سیری ناپذیر برای یک دیوانه شنبه.

که از آبجو مورد علاقه خود را به شما را انتخاب کنید برای خود خمیر پیتزا? در نظرات به ما بگویید!

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>