بسیار خوب Bourguignon گوشت گاو ساخته شده برای یک

جدول یک ستون توسط اریک کیم که دوست دارد پخت و پز برای خود و تنها خود را—و به دنبال جشن زیبایی از تنهایی در اشکال مختلف آن است.


“به عنوان مورد با بسیاری از غذاهای معروف وجود دارد بیشتر از یک راه برای رسیدن به یک خوب boeuf bourguignon,” می نویسد: جولیا کودک در تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی. اگر شما تا کنون طعم جولیا معروف خورش گوشت گاو در شراب قرمز و سپس شما می دانید چقدر خوب است. اگر شما تا کنون ساخته شده جولیا معروف خورش گوشت گاو در شراب قرمز و سپس شما می دانید که این دقیقا یک پیاده روی در پارک.

وجود دارد قهوه اولیه از بیکن و گوشت خورش گوشت گاو (در مراحل بنابراین به عنوان نه به جمعیت پان) و سپس sautéing از سبزیجات این آبپاش از آرد هشت دقیقه از پخت, کشف, در فر و سپس به قهوه ای آرد و به شکل یک پوسته روی گوشت و سبزیجات (فراموش نکنید که به نوبه خود گوشت گاو در نیمه راه). بعدی وجود دارد علاوه بر این از شراب قرمز و آروماتیک و البته دو و نیم تا سه ساعت پس از پخت در فر متوسط. (این حتی شامل ملایم پخته شده پیاز و قارچ سرخ کرده که خود به دو زیر-در دستور اصلی دستور العمل و شما باید به نوبه خود برای جدا کردن صفحات کتاب به آنها را طبخ.) در نهایت جولیا می پرسد که شما فشار کل خورش را از طریق یک غربال به یکی دیگر از ماهی تابه کم چرب کردن چربی و کاهش آن قبل از saucing گوشت و سبزیجات است.

من را دریافت نمی اشتباه. من از طرز فکر که برخی از غذاهای معروف به خصوص کسانی که به عنوان معروف و به عنوان خوشمزه به عنوان جولیا bourguignon گوشت گاو هستند کاملا ارزش پخت و پز—در آخر هفته مثلا وقتی فضا و زمان به شیرجه رفتن به این پروژه است. وجود دارد نیز به راحتی یافت می شود فقط در رها گاهی اوقات و پس از یک کلاسیک دستور به T گفته بودن چه از آغاز تا پایان. اما یک دستور به عنوان به عنوان این است که قطعا برای هر روز, نه به ذکر است می توان آن را سخت برای متقاعد کردن خودتان به طبخ مانند این که آن را فقط به شما.

در طول سال با جولیا سرود در ذهن وجود دارد بیشتر از یک راه برای رسیدن به یک خوب bourguignon گوشت گاو) من مدرج بازگشت معشوق دستور العمل متناسب با زندگی خود من و تنها دولت است که در آن من وجود داشته باشد. Bourguignon گوشت گاو برای یک, که ممکن است—حتی بیشتر از نسخه من این است که کمی ساده تر. این بدان معنی است که من هنوز هم می تواند شریک شدن در شادی آهسته غذا پخته شده مانند خورش گوشت گاو اما بدون بار نیاز به دنبال همه این مراحل و پس از آن پیدا کردن خودم را از خوردن آن به تنهایی برای چند روز در پایان.

نه این که چنین مخمصه خواهد بود بدترین چیز در دنیا: جولیا کودک, ویرایشگر, جودیت جونز یک دستور غذا برای bourguignon گوشت گاو در خود کتاب لذت پخت و پز برای یک, که باعث می شود سه بخش: بخش اول برای خوردن حق دور دوم برای تبدیل به یک گوشت گاو و پای کلیه و سوم برای saucing خدمت تک ماکارونی. اگر دسته ای پخت و پز است سرعت خود را و سپس شما می توانید البته دو یا سه برابر من دستور زیر و خوردن آن را چند برابر بیشتر. اما اگر شما مثل من کسی که دوست دارد به خوردن چیزی جدید در هر زمان شما طبخ به خصوص در حال حاضر که زمان در حق بیمه و سپس ادامه دهید.

اصلی نیشگون گرفتن و کشیدن که من کمک می کند تا رسیدن به یک آسان تر و کوچکتر کوچک bourguignon گوشت گاو است تعویض سخت تر خورش گوشت برای چیزی کمی بیشتر لذیذ و مناقصه کمی بیشتر marbled با چربی و کلاژن: کوتاه دنده. بدون استخوان اگر من می توانید آن را پیدا کنید (که من به طور معمول می تواند در کل مواد غذایی, H Mart, یا من قصاب محلی). پس من فقط پخت و پز یک بخش از ذهن نیست درمان خودم را به یک بهتر برش مانند این یکی به دلیل آن را نرمتر بسیار سریع تر از چاک یا دور.

من هنوز هم می تواند شریک شدن در شادی آهسته غذا پخته شده مانند خورش گوشت گاو اما بدون بار نیاز به دنبال همه این مراحل و پس از آن پیدا کردن خودم را از خوردن آن به تنهایی برای چند روز در پایان.

طعم و مزه برتر است و همچنین پیدا کنم که کوتاه دنده گوشت یک پروتئین ضروری در آشپزی شیرین است طعم معطر است که حمل ظرف می شود و طعم خاص و بدون نیاز به بیکن. مطمئن شوید که شاید برخی از آن شور smokiness از گوشت خوک ممکن است ترک در اینجا, اما این دستور غذا خواستار مقدار زیادی از ومزه شربت خانه مواد (مانند سس ووسترشر رب گوجه فرنگی و برگ سرخ مایل به قرمز) که تقویت مرزه عناصر خورش. وجود دارد بدون نیاز به اضافه کردن آرد یا به دلیل چربی و کلاژن کوتاه از دنده رندر کردن به شراب در آنها ایجاد یک ضخامت سس خود را. و به هر حال من ترجیح می دهند ساده تر و نرم و صاف و بافت طبیعی این “نا مشروع” به اغلب سنگین claggy احساس آرد-ضخیم سس.

پخت و پز کشتی به همان اندازه مهم است: به جای یک غذای مرکب از گوشت وارد و یا یک cocotte من با استفاده از یک فولاد ضد زنگ ماهی تابه با درب; من باید فر امن و دارای یک و نیم لیتر است که مناسب برای این تک سهم. نکته این است که با یک مقدار کوچکتر از گوشت و شراب شما نیاز به یک گلدان کوچکتر را به اطمینان حاصل شود که گوشت گاو است که به خوبی پوشش داده شده با مایع نیست و خشک کردن در فر. آنچه من می خواهم بیش از حد در مورد درب قابلمه مانند این است که آن را به تنگ اتصالات به عنوان یکی از شما ممکن است پیدا کردن سنگین چدنی اجاق هلندی که به معنی گوشت می توانید بپوشانید و مناقصه در حالی که اجازه می دهد برای برخی از مایع تبخیر شود و سس کاهش در حالی که همه.

عکس TY MECHAM. سرپا نگه داشتن سبک: MEGHAN HEDGPETH. سبک غذا: آنا BILLINGSKOG

از آنجا که من دوست دارم نه احساساتی قوام پخته هویج در خورش من مراقبت به آنها را در روغن سرخ کرده برای اولین بار در حرارت بالا همراه با قارچ. این سبزیجات سرخ شده افزود: این گلدان در آخرین 30 دقیقه از پخت و پز به حفظ شکل و بافت بدون آبیاری کردن خورش, در حالی که هنوز وام خود شیرینی. مروارید پیاز طرفداران می توانید آنها را اضافه کنید در این مرحله, اما من ترجیح می دهم به ترک آنها را به طور کامل (به عنوان من بزرگترین فن خود بافت) و به جای استفاده از یک بزرگ موسیر و سیر را برای غذا سير یادداشت ها.

شما می تواند در خدمت این bourguignon گوشت گاو با پوره سیب زمینی اگر شما می خواهم و یا سریع-پخت و پز سوپ زرت که من پیدا کردن بسیار ساده تر می توان به پرتاب با هم از spuds. برنج سفید? حتی بهتر است. و یا اگر شما می خواهید برای جلوگیری از این گام اضافی در دسترس نباشد (شما فقط ساخته شده یک خورش!), نان ترد بزرگ برای sopping که غنی استفاده نا مشروع.

در نهایت برای بافت اضافه شده و یک پاپ از روشنایی من یک نشانه از آشپز تراویس اند (قبلا از Gjelina رستوران) و آماده سازی یک ترد gremolata تست panko خرده نان خام رنده شده, سیر, لیمو و جعفری تازه خرد شده. این درهم و برهم کردن از طعم یک بار پاشیده بالای کوتاه دنده خورش درست قبل از خوردن می افزاید: یک خوش آمدید, تازه, عنصر که در این اسلاید آهسته پخته زمستان بی باک به قلمرو خورشید-روشن بهار.


چه راه مورد علاقه خود را به طبخ و خوردن این غذا ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>