یک تک وعده مرغ پارمسان, دلیل این که شما سزاوار مناسب شام

جدول یک ستون توسط اریک کیم که دوست دارد پخت و پز برای خود و تنها خود را—و به دنبال جشن زیبایی از تنهایی در اشکال مختلف آن است.


منشاء آن در ایالات متحده مرغ parmigiana معشوق ایتالیایی-آمریکایی جزء اصلی هر راه شما آن را سرخ کنید. چه بسیاری از مردم نمی دانید که ممکن است که در اوایل پژواک ظرف در ایتالیا بودند سبک تر و بیشتر گیاهی: فکر می کنم, بادمجان, کدو سبز و سیب زمینی ترشی. به آرامی سرخ شده (گاهی اوقات پوشیده با نان و گاهی نه) و سپس خدمت با تازه گوجه فرنگی و کمی سس پارمسان, این سبزیجات بودند یک جشن تابستان تولید کند.

“گوساله و مرغ parmigiana همراه با عموزاده خود را کوفته سوسیس و میگو بیشتر اخیر سازگاری” می نویسد: ملیسا کلارک برای نیویورک تایمز, “ایجاد شده توسط مهاجران ایتالیایی در امریکا که می تواند استطاعت به استفاده از گوشت در محل سبزیجات را متکی در کشور است.”

از فروشگاه ما

در نوشتن این ماه ستون من خودم در ابتدا مایل به انتشار این دستور غذا مرغ سوخاری پنیر پارمسان برای یک, در یک ماه بعد زمانی که آب و هوا خواهد بود کولر. اما من به عنوان پخته شده آن و بیش از بیش افزایش سرعت آن و داشتن آن برای ناهار و شام و حتی صبحانه در ضخامت گرما از من کوچک منهتن, آشپزخانه من متوجه شدم چه کامل گرم-آب و ظرف این بود: هر چند هنوز هم ساخته شده با مرغ من نسخه تساوی بیشتر الهام از گیاهی ظرف ایتالیایی آن را بر اساس. لمس آن را سبک تر اول از همه از پخته casseroled نسخه شما ممکن است مورد استفاده برای سفارش در رنگ قرمز-سس مفاصل در سراسر ایالات متحده است. این است که در بخش بزرگی از آن به دلیل تابستانی پایه است که طول می کشد استفاده از فضل فصل از گوجه فرنگی تازه.

شروع با یک زن و شوهر تاک-رسیده گوجه فرنگی یا یک مشت گیلاس گوجه فرنگی (هر چند شما می تواند با استفاده از هر گوجه فرنگی دوست دارید) به معنی شما می توانید به عنوان کم و یا به همان مقدار سس به عنوان شما نیاز دارید. در این مورد یک وعده. استقراض از مارسلا Hazan معروف سس گوجه فرنگی, انفرادی من نسخه شروع می شود با کسانی که گوجه فرنگی تازه به همراه کمی پیاز و کره.

دستور او خواستار یک فرصت 45 دقیقه بجوش و خروش آمدن, اما من که 20 تا 30 دقیقه کافی است در اینجا; در آن زمان آبدار تابستانی گوجه فرنگی پشت سر هم و کاهش gorgeously تمرکز هر دو در حجم و طعم در حالی که هنوز حفظ خود روشن, میوه ای با کیفیت. همچنین بر خلاف مارسلا سس که خواستار گرفتن پیاز یا خرد کردن آن و قرار دادن آن پشت در, من می خواهم به ترکیب همه چیز با هم به یک نور صورتی امولسیون. مرتب کردن بر اساس سلیقه مانند ودکا و سس. من عاشق این مرحله به دلیل آن را به معنی پیاز واقعا انسجام با گوجه فرنگی, وام خود را همانند شیرینی; علاوه بر این blitzing aerates کره, ساخت سس بافت مخملی و عطر و طعم آن نور است.

وجود سبکی در پوشیده با نان مرغ به عنوان به خوبی—من می خواهم به استفاده از تکیه گوشت سینه را برای این دستور غذا. یک بار bashed به یک سوپر نازک کتلت با وردنه ترجیحا بین دو لایه کاغذ (یا در کیسه زیپ بالا) با سینه مرغ شروع به ترد کردن. هجوم پستان خود را مانند این همچنین بدان معنی است که سریع تر و بیشتر در پخت و پز و حتی بعد از آن—و juicier گوشت بیش از حد.

به عنوان J. کنجی لوپز-Alt توضیح می دهد که او جدی می خورد ستون کتلت که نازک نیست اتاق را برای آنچه که او خواستار یک “متوسط دیفرانسیل شیب.” فکر می کنم از همه خشک کردن سینه مرغ را در زندگی خود را در تلاش برای طبخ طریق داخل اغلب چه اتفاقی می افتد خارج دریافت آلوده ، با یک زد-از سینه مرغ است که تنها نیاز به یک یا دو دقیقه در هر طرف در تابه با این حال, شما می توانید هر دو در خارج و داخل به آن ایده آل دمای 165 درجه فارنهایت در حدود همان زمان. به همین دلیل شما می خواهم که کار فوق العاده سخت (و طبخ heck از خود کتلت مرغ) واقعا خشک آن است. “این یک شاهکار آسان برای به انجام رساندن” لوپز-Alt می گوید.

همانطور که برای نان این Parm متفاوت از بسیاری در که آن نمی پایبند به کلاسیک, آرد, تخم مرغ, نان sitch. در عوض مانند اما Laperruque را شنیسل مرغ یا کلر Saffitz را “سحر مرغ سوخاری” شروع می شود آن را با یک مرطوب پوشش خردل دیژون و سس مایونز که برخی از کار اضافی از ادویه و tenderizing در غیر این صورت مطلوب سینه مرغ بیشتر است. من عاشق این ترفند به این دلیل که یکی از بزرگترین مسائل من همیشه با کتلت سرخ شده دستور العمل است که شما همیشه به نظر می رسد زباله برخی از تخم مرغ در طول لایروبی روند—و من از آنها بدم میاید به هدر رفتن تخم مرغ. به هر حال آنچه که مایو اما تخم مرغ و روغن?

برای بردنج من با استفاده از panko چون من می خواهم راه آن سیب زمینی سرخ کرده تا shatteringly ترد (با توجه به افزایش مساحت آن کوچک و دوست داشتنی پرک). اما به عنوان کسی که در آن “ایتالیایی به سبک” خرده نان از می که دلتنگ “ایتالیایی-آمریکایی” طعم من هنوز هم می خواهید من برای رسیدن به یک زن و شوهر نیروگاه اساسی شربت خانه به نم نم به من panko: پودر سیر و پونه کوهی خشک شده (دومی که باعث می شود همه چیز را مانند طعم پیتزا برای من). و فقط به رانندگی “parmigiana” نقطه خانه یک مرد آبپاش از پنیر پارمسان می رود به این بردنج و همچنین اعطای وام های بزرگ عطر و طعم و بافت به مرغ.

پوسته پوسته panko خرده نان همراه با زد کردن سینه مرغ (ما در حال صحبت کردن فوق العاده نازک) به معنی شما فقط نیاز به اجاق گاز ایستاده به مدت پنج دقیقه حداکثر کم عمق-سرخ کردن کتلت در چند اندک قاشق غذاخوری روغن زیتون. بیشتر به حداقل رساندن حرارت غیر ضروری است و فقدان فر گام: معمولا دستور العمل های شما به نوبه خود خود را در جوجه های گوشتی به ذوب شدن پنیر, اما من انجام lazily است ذخیره کردن بیش از یک زن و شوهر برش, تازه, شیری پنیر موزارلا و پوشش تابه با درب. پنیر را ذوب در گرمای باقی مانده ارائه که امضای خفیف مقابل به ترش و شیرین سس گوجه فرنگی و شور خوش طعم کتلت. بدون فر.

سرانجام تا آنجا که من تغزلی مومی در مورد تازه سس گوجه فرنگی و قشنگ-کتلت ترد کلید این دستور نهفته است برای من در آبکاری. با الهام از گوردون رمزی و آشپز جان از مواد غذایی آرزوها, من می خواهم برای ذخیره کردن سس را روی صفحه اول و سپس آن را با کتلت ترد. پیدا کنم که این می خورد بهتر و باقی می ماند crunchier از سنتی لایه بندی مرغ, سس و سپس پنیر که فقط خیس می شود پس از یک در حالی که. شما به انجام این همه کار می کنند—چرا که نه حفظ آن بافت?

شما می تواند در خدمت این, از خود راضی مرغ پارمسان با اسپاگتی یا یک تکه نان. اما من می خواهم به خوردن آن را به عنوان است: یک پر پروتئین و غنی از شام نگه می دارد که من برای ساعت ها در پایان. هر چند من نمی خواهم بگویم هیچ به تلخ سالاد سبز با—فکر می کنم منداب شاهی یا جواهر کوچک کاهو چیزی روشن و گیاهی در مقابل قشنگ bready بیت است. هر آنچه شما انتخاب می کنید به خوردن این, با, شما می توانید افتخار بزرگ در این واقعیت است که شما ساخته شده است تلاش برای درمان خود را به یک واقعا مناسب مرغ شام برای یک.


چه راه مورد علاقه خود را به خدمت chicken Parmesan? اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>