یک نابغه پای زغال اخته فقط در زمان برای فصل تابستان

اگر شما تا کنون پخته شده یک زغال اخته برای بیش از یک دقیقه, شما می دانید که خود نقص کشنده.یک زغال اخته است که

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 9 تیر 1399

اگر شما تا کنون پخته شده یک زغال اخته برای بیش از یک دقیقه, شما می دانید که خود نقص کشنده.

یک زغال اخته است که واقعا فقط یک گونی ترش-شیرین آب به سختی موجود توسط نازک و محکم بسته شده گوی از پوست است. این طبیعت کوله بالون آب و مانند هر بالون آب آن نبود طراحی شده است به آخرین.

بنابراین وقتی که ما می خواهیم به پخت آنها را به پای ما می دانیم که آنها در حال رفتن به تورم از طریق پوست خود و تسلیم شدن تمام آب خود را که پس از آن نیاز به مسدود کردن با شکر و پرپشت کننده. وجود دارد هیچ چیز لزوما با آن اشتباه—پرتاب در یک حرکت شبیه چمچه زنی بستنی وانیلی و آن را نمی خواهید برای دریافت خورده است.

فروشگاه داستان


اما نوع دیگری از پای زغال اخته است که با استفاده از یک فندک لمسی مدیریت برای حفظ ذغال اخته تازه در حالت طبیعی خود و ensconce آنها را در سس ساخته شده البته از بیشتر پشت سر هم زغال اخته. Fannie کشاورز و سارا Moulton می کند بیش از حد. اوان Kleiman حتی در زمان بلاگر دوروتی رینهولد در تلویزیون به اعلام آن نابغه است.

Rose Levy Beranbaum

من به خصوص علاقه رز لوی Beranbaum نسخه از پای و شیرینی مقدس. پر کردن تنها 4 مواد تشکیل دهنده و بالاترین زغال اخته حفظ نرخ هر من سعی کردم با استفاده از حداقل شکر حداقل آرد ذرت.

"در اینجا چیزی است که من فکر کردن در پشت آن بود: زغال اخته یک پشت سر هم از عطر و طعم زمانی که خام اما زمانی که پخته شده و تبدیل به نرم و تلخ که نیاز به کمی شکر" Beranbaum به من گفت. "من همچنین متوجه شده است که زغال اخته به نوبه خود درخشان نیروی دریایی آبی که گرم می شود تنها کمی پس تئوری من بود و من فقط می تواند گرما بسیاری از آنها و استفاده از بقیه به اتصال به آنها را. و آن کار می کرد که من پیش بینی کرده بود."

در اینجا چگونه آن را

1. ایجاد پوسته

هر تک پوسته پای. شما می توانید با استفاده از go خود را-به نسبت یا من شامل Beranbaum دستور العمل است که بسیار عالی است و همه نوع از کلاهبرداری های هوشمندانه.

Making pastry  Making pastry

او با استفاده از آرد شیرینی و سرکه برای کمتر گلوتن توسعه و ظریف تر از پوسته و بکینگ پودر و کمی بالابر اضافی. او انجماد بخشی از کره و bashes آن را به آرد با وردنه. در آن طول می کشد یک نشانه از مورد علاقه ما قطعات چند لایه خمیر لایه بر لایه به شدت ظریف پوسته پوسته شدن—و باعث می شود فرآیند بسیار بیشتر قابل کنترل (با تمام صعودی).

How to make pie crust

هر چه دستور خمیر شما با استفاده از, شما فقط رول یکی از آن یافت نشد و یا نه و کور آن را پخت. شما می توانید قلم مو در برخی از سفیده تخم مرغ برای بیمه اضافی (دفعات بازدید: بدون خیس کف در چشم) اما شما واقعا نمی نیاز به.

pie dough  pie crust

pie crust

2. را با زغال اخته پر

سپس شما را به یک چهارم از خود بری مسافت—این شانس خود را به علف هرز از نرم آنهایی که—و طبخ آنها را در کمی آب تا زمانی که منفجر شود (حدود 3 دقیقه).

blueberries

به عنوان آنها در حال ترکیدن به شربتی, خمیر, شما ماهوت پاک کن زدن در یک دوغاب از آرد ذرت و آب به همراه لیمو و نمک است.

  blueberry pie filling

بقیه توت دریافت خورده در بعد خاموش گرما و آنها نور—از کم آبی و خاکی به سوسو زننده نیلی در ثانیه است.

blueberry pie

3. قرار دادن آن همه با هم

سپس شما پور پخته شده مخلوط خود را از قبل پخته و پوسته. و شما انجام می شود.

Rose Levy Beranbaum's Fresh Blueberry Pie from Food52

تنها قسمت سخت است انتظار دو ساعت به خوردن آن. دریافت دستور کامل برای افزایش مالیات Beranbaum تازه پای زغال اخته در اینجا!

Rose Levy Beranbaum's Fresh Blueberry Pie from Food52

چند از مورد علاقه ما زغال اخته پخته محصولات

1. زغال اخته & چاودار دال پای

علاوه بر این از آرد چاودار در پوسته آشنایی این jammy دال پای اضافی nuttiness که کار می کند واقعا به خوبی با زغال اخته پر کردن این شیرینی خوش طعم.

2. زغال اخته کیک لیمو

خدمت این نور و پف کیک زغال اخته با رایحه روشن لیمو و آب میوه با خامه حرکت شبیه چمچه زنی لوبیا وانیل یخ کرم صبحانه را با یک فنجان قهوه و یا (مورد علاقه ما) در کنار یک لیوان یخ-شیر سرد.

3. مامان زغال اخته-نارگیل کلوچه

نارگيل و زغال اخته در یک مسابقه ساخته شده در بهشت و این مناقصه کلوچه—که فقط اتفاق می افتد به یک برنده مسابقه برای (شما آن را حدس زده) بهترین کلوچه—در حال اثبات است.

4. زغال اخته Schlumpf

Ooey چسبناک و آه چندان جادویی این زغال اخته schlumpf می آید با هم فقط در پنج مواد تشکیل دهنده. لذت بردن از یک آید تپه قاشق مربا خوری تازه از فر با بستنی وانیلی و شما خواهد بود با عرض پوزش.

5. زغال اخته و گیلاس دست و پنجه نرم با آرد ذرت–دانه خشخاش Streusel

آیا نمی شود خجالتی در مورد بازی در اطراف با مواد تشکیل دهنده در تابستان امسال آماده دست و پنجه نرم: استفاده از تمام زغال اخته اگر دوست دارید و یا حتی مبادله گیلاس کوچک-تکه های هلو.

افزایش مالیات Beranbaum عکس توسط Matthew Septimus, همه عکس های دیگر توسط جیمز باج

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].

این مقاله به روز شد توسط Food52 ویراستاران در ژوئن 2020 شامل راه های بیشتری برای استفاده از تمام کسانی که در تابستان تازه زغال اخته.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن