3 خلاصه یک کتری شام به دلیل شستن ظروف مبالغه است

آن را در پایان روز کاری طولانی (و یا شروع فوق العاده در هفته) و ما گرسنه است. مانند "نمی توانم فکر می کنم-مستق

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 9 خرداد 1399

آن را در پایان روز کاری طولانی (و یا شروع فوق العاده در هفته) و ما گرسنه است. مانند "نمی توانم فکر می کنم-مستقیم" گرسنه. خوشبختانه Food52 نویسندگان EmilyC می خواهد به انجام همه فکر کردن برای ما. در شام را آمادهاو ستون ماهانه در weeknight شگفتی و سهام او و سه, ساده, طعم-بسته بندی دستور العمل های که متصل هستند توسط یک ایده و یا مواد تشکیل دهنده. استیک با امیلی و شما باید یک شام خوب در جدول در هیچ زمان. امیلی به ما نشان می دهد چگونه به تابستان شام بخوان—با استفاده از فقط یک کتری.


یک کتری شام در حال جذب می کند. چه به حدود آسان-به-دبستان عملا ظروف سرباز یا مسافر-وعده های غذایی رایگان مونتاژ در یک تابه? من مدت طولانی است که یک فن از این no-frills سبک پخت و پز—اما قطع به یازدهمین هفته از قرنطینه زمانی که من احساس می کنم مثل من پخته gazillion-و-یک شام و شسته شده به عنوان بسیاری از غذاهای این رویکرد به نظر می رسد کاملا ضروری است.

درست انجام شود یک کتری شام پیشنهاد لایه توسعه یافته متنوع طعم. با هر نوع کتری (آهن نچسب و یا فولاد ضد زنگ) ما می توانید شروع به ساختمان ابعاد از استفاده از انواع تکنیک های پخت و پز. از کار افتاده ران مرغ داغ و سریع برای توسعه طلایی پوسته سرخ کرده و پیاز کم و آهسته تا زمانی که آنها عمیقا کاراملی یا سرخ آنچوی در یک نرم و صاف نفت برای توسعه اومامی. شما ممکن است وسوسه به جست و خیز بیش از این گام اولیه اما نتیجه نهایی به نفع ارزش آن است.

از وجود ما می تواند قرار دادن تمام است که به خوبی گذاشته مرزه خوبی استفاده کنید. برای مثال کسانی که خشکیده ران مرغ. مطمئن شوید که ما می تواند در روغن سرخ کرده سبزی در یک جداگانه کتری (یا کباب یکی در یک ظرف ورق) به خدمت در کنار مرغ. اما در اینجا بهتر مسیر: مجموعه ای از مرغ را کنار گذاشته و deglaze کتری را با کمی آب (یا آناناس یا سهام) به انتشار کاراملی بیت علاقه و سپس در روغن سرخ کرده یا کباب سبزی در همان کتری. آن را در ابعاد دیگری از عطر و طعم و شما باید یکی کمتر پان به مالش دادن. برنده-برنده.

از فروشگاه ما

اما آنچه بیشتر فوتی و فوری برای من به خصوص در این لحظه است که این نوع از پخت و پز باعث می شود بسیاری از مواد تشکیل دهنده ما در دست داریم. چند مشت سبزی ممکن است به اندازه کافی برای یک سالاد یا کنار اما زمانی که پخته شده در همان کتری به عنوان مثلا ترد توفو یا میگو تند آنها کامل رضایت بخش شام. به علاوه من قدر این فرصت را به تمرکز بر روی یکی از آماده سازی در مقابل چند در یک بار. کمتر عملکرد چند تکلیفی یعنی من می تواند مراقبت بیشتری با هر گام و سنجیده تر با چاشنی.

هر بار که من را خوب یک کتری شام من نذر برای پیدا کردن نسخه های بیشتری برای چرخش. به ظاهر بی پایان از امکانات منجر به توسعه این سه دستور است که نمونه این عطر و طعم-ساختمان آشپزخانه-اعمال نفوذ مانتراها. من شامل بسیاری از ایده های برای تعویض در هر دستور غذا در صفحه به کمک راهنمای راه.

این ساده اما جسورانه با طعم غذا می آید و با هم در دو بخش است: اول کت نیش اندازه تکه ران مرغ اسپانیایی دودی و فلفل قرمز و زردچوبه و سپس در روغن سرخ کرده در یک کتری در یک استخر از کره و روغن زیتون تا browned در هر طرف قبل از کنار گذاشتن. اضافه کردن نخود را خالی skillet—حول و تبدیل آنها طلایی ادویه دار و چرب طبخ آنها را کم و آهسته تا زمانی که آنها فوق العاده ترد در خارج هنوز هم نرم و خامه در داخل. من می خواهم به خدمت مرغ و نخود با لمونی سس ماست و گرم flatbread اما آنها همچنین تورم بالای مخلوط سبزی و یا خود به خود.

این یک کتری farro الهام گرفته است Deb پرلمن یک تابه Farro با گوجه فرنگی در Smitten Kitchen; Deb اعتبارات مارتا استوارت معروف یک ظرف ماکارونی برای الهام بخش او. مفهوم پشت هر دو دستور العمل های ساده است—طبخ farro و تازه و سس را با هم در یک قابلمه—و آن را فقط بیش از حد خوب به بازی در اطراف با. من نسخه تبدیل به یک کتری در مقابل یک ماهی تابه را فراهم می کند که مقدار زیادی از سطح منطقه بسیار گرم آنچوی در روغن زیتون و toasting این farro تا browned و دیوانه. سپس آن را در تعداد زیادی از قطعه قطعه رازیانه, لیمو, سیر, گوجه فرنگی و سبزیجات سهام به شکل روشن و ترکیبات سس. اما بخش مورد علاقه من? با استفاده از رازیانه fronds را شاید غیر متعارف بسیار خوشمزه را در پستو به قاشق بر ظرف قبل از حفاری در.

این دلچسب بدون گوشت, پاستا با گل های سفید و لوبیا سبز و گوجه فرنگی بوده است که یکی از من رفتن به شام در این بهار. شروع با یک پایه از سرخ کرده, پیاز, سیر و کاراملی رب گوجه فرنگی (نکته: طبخ رب تا زمانی که این تغییر از قرمز روشن به آجر قرمز برای حداکثر عطر و طعم) و سپس اضافه کردن ماکارونی و لوبیا و سبزی به کتری. کنسانتره است که عطر و طعم و حتی بیشتر چسبیده کتری در فر داغ, کشف, اجازه لایه گرفتن قهوه ای و ترد در حالی که لایه پایین باقی می ماند خامه. سریع-ترشی پنیر موزارلا اضافه می کند که بیشتر بافت و عطر و طعم هنوز است در اینجا برای مطلا کردن لیلی.

آنچه را مورد علاقه خود را در یک دیگچه شام ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن