3 عطر و طعم-بسته بندی خلاصه پاستا برای لذت بردن از سرد و داغ و در همه جا در بین

آن را در پایان روز کاری طولانی (و یا شروع فوق العاده در هفته) و ما گرسنه است. مانند “نمی توانم فکر می کنم-مستقیم” گرسنه. خوشبختانه Food52 نویسندگان EmilyC می خواهد به انجام همه فکر کردن برای ما. در شام را آمادهاو ستون ماهانه در weeknight شگفتی و سهام او و سه, ساده, طعم-بسته بندی دستور العمل های که متصل هستند توسط یک ایده و یا مواد تشکیل دهنده. استیک با امیلی و شما باید یک شام خوب در جدول در هیچ زمان. امیلی به ما نشان می دهد یک میزبان از خلاصه, پاستا, دستور العمل های است که می تواند به جلو و خورده داغ و یا سرد.


من دوست دارم شروع تابستان برای بسیاری از دلایل…روزهای بلند و گرم به برق زده کرم شب تاب در غروب یخ sundaes کرم فقط به خاطر. اما ورود تابستان تولید بالا ممکن است همه آنها را: ذرت در چوب بلال. خوش طعم گیلاس گوجه فرنگی. مناقصه سبزی های برگ دار. معطر ریحان. تمام کدو سبز و کدو تابستان.

من در حال حاضر رویای راه من از فضل فصل در روزهای آینده, اما یک چیز است برای برخی: وجود خواهد داشت پاستا و تعداد زیادی از آن.

یک جعبه ماکارونی عملا یک بوم خالی برای تابستان تولید با گزینه های تقریبا بی حد و حصر و بدون سر و صدا در شام پر از مواد تازه و روشن و طعم. سبزیجات رسیده و مناقصه گیاهان نیاز به کمی در راه از دبستان و یا پخت و پز است که به معنی رضایت بخش غذا آماده می شود هم زمان با ماکارونی al dente. “ساده بهترین است” همیشه خوب سرود وقتی که می آید به weeknight پخت و پز, اما آن را به خصوص حلقه درست در گرم آب و هوا ماه زمانی که مواد تشکیل دهنده فصلی که به راحتی منجر به راه است.

در زیر سه برنده نمونه هایی از ساده تابستان پاستا. آنها همه از ویژگی های تازه و سبزی و سرسبزی است که می تواند آسان به منبع از هم اکنون تا فصل آخر—آیا در شما فروشگاه خواروبار محلی بازار کشاورزان و یا حتی باغ خود را (بخت و اقبال شما!).حتی بهتر از هر دستور غذا را کاملا باز است به هر شکل ماکارونی و تولید شما را در دست.. من شامل مقدار زیادی از ایده هایی برای جایگزینی مواد تشکیل دهنده در هر یک از دستور العمل صفحه را آفرود آسان تر است.

از فروشگاه ما

من هرگز ملاقات پستو من نمی خواهم اما من جزئی به این فوق العاده خامه نسخه ساخته شده از caramelized کدو سبز (به خصوص پرکار گیاهی در این زمان از سال) و سیر پسته ریحان و لیمو و ریکوتا. ایده برای blitzing کاراملی کدو سبز و ریکوتا را صاف و مخملی سس می آید از اوان Funke دستور برای کدو سبز پر (که او استفاده می کند به مسائل cestini یک پاستا دست ساز) در آمریکا Sfoglino. ایده برای خرد کدو سبز به افزایش caramelization و بیشتر تمرکز آن عطر و طعم (در مقابل sautéing ضخیم دور هر Funke دستور) می آید از راه Jennie کوک کدو سبز, کره, یک نابغه دستور العمل در این سایت. کدو سبز-بسته بندی گوشت کمی کار بیشتر از سنتی پستو Genovese اما مراحل هنوز هم بسیار ساده و طعم نتیجه نهایی است تا به ارزش آن.

آن را حتی می توان فصل تابستان را بدون سالاد ماکارونی است که شما می توانید غذا خوردن در خارج از منزل با یک لیوان آناناس? برای شروع,, ترد, سلامی در روغن زیتون تا چربی آن شروع به ارائه و سپس تنظیم آن را کنار در یک بشقاب است. استفاده از کالباس با طعم روغن زیتون را به یک مزه گوجه گیلاسی سرکه بریزید (در همان کتری) با سرخ کرده پیاز قرمز قرمز شراب و سرکه و آب لیمو و کیپر. بازی شیر یا خط سرکه بریزید با ماکارونی تازه پخته شده (من مانند کوتاه پیچ خورده ارقام مانند پاستا فوزیلی یا gemilli که سرکه بریزید می توانید چسبیده به) و crisped سالامی. هنگامی که آن را سرد می شود, کمی, اضافه کردن مقدار زیادی از تند منداب و پاره پنیر موزارلا. حفاری در بلافاصله و یا بسته دور گردیده وعده های غذایی در طول هفته است.

این دلچسب و پر از وزوز چرخش در آبش ذرت—تابستانی اصلی در سراسر جنوب و غرب میانه—نشان میدهد که در تابستان ماکارونی را می توان به طور همزمان روشن و پر جنب و جوش, گرم و نرم و آرام. به سرعت در روغن سرخ کرده تازه قطع ذرت و سبزی هایی مانند کلم یا برگ چغندر سوئیس با موسیر, سیر, آویشن تازه و شیلی تکه های پس از آن بجوش و خروش آمدن در شیر نارگیل (پانچ شده با آهک مزه و لمس پودر کاری) تا زمانی که مناقصه. (نور چربی از شیر نارگیل افزایش طبیعی ذرت شیرینی.) به پایان بازی شیر یا خط نارگیل-آبش ذرت و سبزی مورد علاقه خود را با پاستا; من می خواهم orecchiette به دلیل راه آن جلب ذرت و سس. برای نگه داشتن ظرف وگان, نم نم آن را سخاوتمندانه با مخمر تغذیه (یا پارمسان رنده شده یا Pecorino اگر ترجیح داده).


مورد علاقه خود را خلاصه ماکارونی به خوردن گرم و یا سرد ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>