21 سیاه و سفید-نویسنده کتاب آشپزی برای اضافه کردن به قفسه

Black Lives Matter. ما در Food52 در حال ویران قتل جورج فلوید Breonna تیلور Ahmaud Arbery تونی McDade, Dreasjon نی و بسیاری دیگر. ما ایستاده در همبستگی با جامعه سیاه پوستان و ما امیدواریم که این پوشش را به عنوان یک خدمت مفید و مهم منابع بیشتر به antiracism کار در جامعه ما است.


مانند بقیه صنایع غذایی, مواد غذایی, رسانه های, یک راه طولانی برای رفتن وقتی که می آید به مساوی نمایندگی. ما اینجا هستیم تا به خود-بررسی—برای یادگیری و به یاد بردن چگونه شرکت و پوشش بخشی از این مشکل است. امروز ما در حال جشن سیاه و سفید-نویسنده کتاب آشپزی (نگه داشتن یک چشم را برای مقالات آینده در سیاه و سفید-نویسنده کتاب های مواد غذایی و سیاه و سفید-ایجاد وبلاگ). ما درک می کنیم این است که یک شروع است. و ما متعهد به ادامه این گفتگو هر دو در سایت و داخلی به عنوان یک تیم و پیدا کردن راه هایی برای استفاده از پلت فرم ما به بیشتر تقویت سیاه و صدای داستان است.

ما توصیه می کنیم که شما چک کردن این لیست سیاه متعلق به کتاب فروشی ها برای خرید این عناوین از آنها. و در زیر ما به طور مستقیم به نویسندگان وب سایت های که باید خرید اطلاعات برای کتاب های خود را; برای بقیه ما در ارتباط به IndieBound که کمک می کند تا شما در پیدا کردن نزدیکترین کتابفروشی مستقل.


نوشته شده توسط برنده جایزه آشپزی مورخ جسیکا B. هریس در سال 1998 آفریقا کتاب آشپزی شامل بیش از 200 دستور العمل های از سراسر این قاره مانند تند صدف سرخ شده با سس بادام زمینی و سیب زمینی با برگ های نعناع و سیر. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هریس’ زندگی او خواندن خاطرات روح من به نظر می رسد.

بر اساس در ساوانا و اجرا توسط شوهر و همسر تیم Cheryl روز و گریفیث روز, در روز نانوایی است نقطه برای چسبناک بیسکویت پنیر چدار و شبکه-پوسته توت سیاه پای. اگر شما زندگی نمی کنند در ساوانا این کتاب بهترین چیز بعدی پر از دوغ-پن کیک آرد ذرت و دارچین-شکر شیرینی بی شیرینی کلوچه. همچنین چک کردن: در روز نانوایی ساخته شده با عشق.

نامزد دریافت جایزه برای جیمز ریش بنیاد جایزه بهترین پخت & دسر آشپزی, دسته, دختر سیاه, پخت اولین کتاب آشپزی از مواد غذایی بلاگر و سبک Jerrelle مرد. او نام یک خوار جوان تفنگ در سال 2019 که در آن او به اشتراک گذاشته: “من بسیار هیجان زده هستم به فشار کنوانسیون اگر آن را به معنی اجازه می دهد امیدوارم که برای کسی که می خواهد به دنبال شور و شوق خود را, اما همچنین پول آن را انجام می دهند.”

شکر قهوه ای آشپزخانه سهام دستور العمل از تحسین کالیفرنیا رستوران با همین نام که در آن تانیا هلند است که صاحب و سرآشپز اجرایی. وجود سیاه, نخود, سالاد andouille gougères herbed قارچ قاشق نان و بیشتر. “من می خواهم به فکر می کنم زمانی که مردم به شکر قهوه ای آشپزخانه برای اولین بار آنها را فراتر از کلیشه غرب اوکلند به عنوان یک عفونت های محل” هلند می نویسد. “که آنها آنچه که من می بینم وقتی که من به کار می آیند—پویا متنوع جامعه به ارمغان آورد با هم مشترک اشتها از مرغ سرخ شده و برای این نوع از اتصالات مواد غذایی می تواند به ایجاد.”

بالا آشپز رقیب و به جویدن شرکت میزبان کارلا سالن منتشر شده او اولین کتاب آشپزی پخت و پز با عشق: مواد غذایی راحتی که در آغوش شمابه 2012. پس از او منتشر شده کارلا راحتی مواد غذایی: غذاهای مورد علاقه از سراسر جهان و اخیرا کارلا سالن غذای روحکه در آن او سهام غذای روح تاریخ از آفریقا و کشورهای کارائیب به آمریکا جنوبی.

نویسنده و آشپز شیرینی Klancy میلر به دست آورده Diplôme de Pâtisserie در Le Cordon Bleu, پاریس, پس از آن نگه داشته زندگی وجود دارد به کار در Michelin Taillevent رستوران. او کتاب آشپزی پخت و پز, از خود راضی است که برای او “همکار singletons” (بیش از 100 میلیون نفر در ایالات متحده به تنهایی). تصویر: زنجبیل بیسکویت بیسکویت گوشت برگر با نارگیل و لمونی سوپ لوبیا سفید.

آشپز نویسنده و هائیتی بومی Elsy Dinvil caters حوادث می آموزد کلاس های آشپزی و باعث می شود از ابتدا pikliz برای بیورتون کشاورزان’ بازار در اورگان. کتاب پخت و پز با مادر منیک راهنمای به Haitan خانه پخت و پز از طریق داستان ها و دستور العمل های. او همچنین نویسنده و ادویه غذاهای ساده با هائیتی پیچ و تاب.

از فروشگاه ما

تاسیس در سال 1941 توسط امیلی و Dooky تعقیب Dooky تعقیب رستوران نیواورلئان برجسته. سال بعد از آن بود “را از طریق چشم انداز لی تعقیب [که] barroom و ساندویچ فروشگاه به رشد نشسته رستوران پیچیده در یک محیط فرهنگی آفریقایی-آمریکایی هنر و Creole پخت و پز است.” علاوه بر این Dooky تعقیب آشپزی, تعقیب نوشته و من هنوز هم طبخ.

حوا حسن موسس و مدیر عامل شرکت Basbaas سس یک خط از چاشنی هایی مانند آلوچه تاریخ سس نارگیل و ترشی گشنیز, سس, با الهام از خانه اش در کشور سومالی است. او آینده کتاب با همكاري جولیا Turshen آید در ماه اکتبر و در حال حاضر در دسترس برای پیشسفارش. در بی بی آشپزخانه مجموعه ای از داستان ها و دستور العمل های از bibis (مادربزرگ) در هشت کشور آفریقایی. در Instagram, Hassan می گوید: “این کتاب در مورد اتصالات: چند نسل متقابل فرهنگی و مهمتر از همه انسان است.”

جشنبه عنوان ما کریستن Miglore توصیف آن در ستون است “پیشگامانه کتاب آشپزی که روزنامه نگار Toni Tipton-مارتین توسعه یافته از او مجموعه ای از نزدیک به 400 آفریقایی-آمریکایی آشپزی از دو قرن گذشته.” علاوه بر آن نابغه, لوئیزیانا, کبابی, میگو, شما همچنین می توانید تعداد شیرین بیسکویت سیب زمینی با ژامبون و پژمرده سبزی مخلوط با بیکن.

Haile توماس جوانترین گواهی منسجم مربی بهداشت در امریکا و همچنین به عنوان سخنران بین المللی, سلامتی, فعال و وگان خالق محتوا. سفر خود را آغاز کرد و بیش از یک دهه پیش هنگامی که او هشت ساله بود هنگامی که او را پدر توسعه دیابت نوع 2 است. در ماه آینده کتاب آشپزی او زندگی پر جنب و جوش: 80 گیاه-بر اساس دستور العمل های خود را برای فعال کردن قدرت و خوراک بالقوه خود را منتشر می (شما می توانید ونک), پر از ظروف مانند زردچوبه بری چیا پودینگ و سیب زمینی nachos با سبز شیلی سس پنیر.

با مدرن مینیمالیستی طراحی و عکاسی این مجموعه—از بزرگ انگلیسی پخت و مستقر در لندن بیکر, مواد غذایی سبک و دستور توسعه دهنده Ebuehi—است که در خانه بر روی یک میز قهوه به عنوان آن را در آشپزخانه. نگاه به جلو به: کیک سیب با حکیم کارامل, جوز, کاستارد کیک دونات و آلو–فلفل سیاه کیک.

شاهزاده خانم پاملا غذای روح آشپزی در اصل در سال 1969 منتشر شد. “این خلاصه ای از گوشت خوک قاشق نان و بیسکویت کره بادام زمینی, ژامبون hocks و دم گاو راگو ها سخن می گفتیم, گربه ماهی, خورش و giblet gravies ترشی خوک و کباب opossum” می نویسد: Mayukh Sen خود جیمز ریش بنیاد برنده جایزه پروفایل Strobel. “برای چند دهه اگر چه تنها چاپ از شاهزاده خانم پاملا غذای روح آشپزی بودند pumiced کتابهای که حل شده در دست خود را. آن را گرفته و نزدیک به نیم قرن برای این تصحیح شود.”

راشل Ama راه اندازی کانال YouTube در سال 2017 و پس از به دست آورد و تقریبا نیمی از یک میلیون پیرو (برای شروع پخش: “دوستداران گوشت سعی کنید گیاهی مرغ سوخاری” و “تغییرات پس از وگان”). سال گذشته او منتشر راشل Ama را وگان می خوردبا دستور العمل های مانند درخت چنار همبرگر و بادام زمینی خورش.

Jenné کلیبورن خود را آغاز وبلاگ, سیب زمینی شیرین و روح در سال 2010 یک سال قبل از او وگان—تغییر شیوه زندگی است که او می نویسد: در مقدمه به “قدرت برای تبدیل جهان است.” سیب زمینی شیرین و روح پر است از جنوب مواد غذایی با الهام از کلیبورن است گرجستان تربیت فقط بدون هر گونه محصولات حیوانی. فکر می کنم: نارگیل collard, سالاد گل کلم سرخ شده, مرغ و هلو–تاریخ BBQ jackfruit لغزنده.

“هر چند لوئیس است که به خوبی شناخته شده در جهان مواد غذایی…او نمی باید گسترده به رسمیت شناختن نام او باید” می نویسد: Mayukh سن “به خصوص با توجه او تاثیر به عنوان یک زن سیاه و سفید پخت و پز در زمانی که شانس بودند انباشته در برابر او.” در طعم و مزه از کشور, پخت و پز (1976) لوئیس جشن ساده, صادق, جنوبی, غذا مانند ماهی تابه سرخ شده با مرغ و ذرت پودینگ. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زندگی او از اینجا شروع کنید.

یک مشمول به آفریقایی آمریکایی سرآشپزها سالن از شهرت جو Randall است “شناخته شده توسط بسیاری به عنوان دین از غذاهای جنوبی.” این مجموعه—با همكاري روزنامه نگار برنده جایزه تونی Tipton-Martin—300 دستور العمل های مانند گربه ماهی خورش با ارد ذرت کوفته. در مقدمه نویسندگان, نوشتن “آن شفاف است که آفریقایی-آمریکایی غذاهای بی سر و صدا تجربه یک رنسانس. این کتاب متولد شد و از آن وحی است.”

“از این دقیقه باز کردم این کتاب طعم بودند wafting از صفحات به عنوان من آنها را” بچه خوک قاضی Kyle MacLachlan نوشت: در مورد روح سال گذشته است. ریچاردز است جیمز ریش نامزد دریافت جایزه آشپز که توصیف این کتاب را سازمان یافته توسط مواد تشکیل دهنده مانند collards خربزه لوبیا و برنج به عنوان “من ادای احترام به آشپزی از خانواده و اجداد.”

نیکول A. Taylor میزبان گرم چربی مواد غذایی, فرهنگ, پادکست و بنیانگذار NAT رسانه ها. در مصاحبه با غذای خوب و شغل او به اشتراک گذاشته شده “پايان تا جنوب آشپزی: تعقیب Dixie در بروکلین آشپزخانه مستحکم سال از پخت و پز خانه و خانواده/دوستان رفتن به آشپزی فرد است.” این مجموعه الهام گرفته شده است و در حال رشد در گرجستان و شامل دستور العمل های مانند بدون مایو, فلفل شیرین, پنیر (کرم fraîche به جای) و ماکارونی با کلم برگ سبز پستو.

“برای تری بودن وگان نمی آید از رویکرد بازآفرینی طعم و مزه گوشت با جایگزین اما جشن و فراوانی مقرون به صرفه—نه فقط Instagrammable—مواد غذایی مغذی” می نویسد: Vonnie ویلیامز. “او را چگونه تصور غلط است که گیاه خواری صرفا aspirational برای مواد غذایی ناامن سیاه و قهوه ای و جوامع است.”

“”آه! من هرگز سعی کردم که قبل از. این پاسخ معمول زمانی که من ذکر غنا مواد غذایی و به مردم آنچه را که من برای زندگی. این است که الهام بخش من برای نوشتن این کتاب آشپزی” می نویسد: آشپز زو Adjonyoh در زو را غنا آشپزخانهاو 2017 آشپزی پر از درخت چنار بادام کاری و ماهی سرخ شده با پاپایا. پس COVID-19 led به ماه لغو شد, حوادث Adjonyoh آغاز یک کمپین به اشتراک صدها نفر در نیاز در جامعه محلی و استخدام کسانی که مشاغل از دست رفته—شما می توانید در اینجا.

این به هیچ وجه یک لیست جامع. ما امیدواریم که جامعه ما خواهد شد به اشتراک گذاری مورد علاقه خود را اشپزی سیاه نویسندگان در بخش نظرات بنابراین ما می توانیم همه رشد مجموعه ما.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im