13 راه ران مرغ در حال برنده شدن شام

یک دلیل وجود دارد از نظر ما مرغ یک برنده شام. آن را مقرون به صرفه پر کردن گزینه ای با تن از انواع. و اگر شما در حال رفتن به شکستن آن را با هزینه وجود دارد یک برش ما هجوم آوردند به: ران آن.

قیمت متوسط یک کیلو ران مرغ حدود $1.00. اما بودجه دوستانه ندارد به معنی خسته کننده است. ران مرغ درخشش در تمام انواع ظروف از برشته و کباب به braises و ورق تابه. مطمئن شوید که آنها استخوان, اما آنها آسان به غذا خوردن در اطراف و اضافه کردن تن از عطر و طعم. (به علاوه من صمیمانه امیدواریم که شما انتخاب می کنید به نگه داشتن آن ترد, خوشمزه, پوست!)

به دنبال راه هایی برای لباس یک ران مرغ شام ؟ ما برداشت برخی از محبوب ترین دستور العمل های از سایت ما. شما مطمئن هستید برای پیدا کردن یک برنده و یا بسیاری از آنها از جمله:

از فروشگاه ما

1. Michael Ruhlman را رزماری-Brined دوغ مرغ سرخ شده

سریع-که-می-شود لیمو و رزماری و آب نمک نه تنها می افزاید: عطر و طعم آن را نیز نگه می دارد ران مرطوب قبل از دریافت آنها ضخیم (ترد crackly!) دوغ پوسته. هیچ راهی وجود دارد شما می توانید این ظروف سرباز یا مسافر تا.

2. پخته ران مرغ با گوجه فرنگی و سیر

آسان به اندازه کافی به خود weeknight رفتن به این گرم کردن باعث می شود استفاده از کنسرو گوجه فرنگی و یک دوز سالم از سیر.

3. مرغ Adobo با برنج

“سرکه و سس سویا و کار با هم در هماهنگی به خارج کردن بهترین در سیر و نرم کردن کل فلفل سیاه به اندازه کافی که در آن زمانی که شما گاز را در یک بازده آن به راحتی پر کردن دهان خود را با یک خوش آمدید گونه بیحس کننده ادویه است که از طریق کاهش سرکه را تنگ می گوید:” دستور العمل توسعه دهنده جکی Varriano. اگر نیست که باید شما ترشح بزاق من نمی دانم چه خواهد شد.

4. کاراملی فلفل سیاه مرغ از چارلز افزار

این طرز حیرت انگیزی ومزه دستور می آید از چارلز پهن صاحب و سرآشپز اجرایی از نقطه درب رستوران در سان فرانسیسکو و ستاره سس شما کاملا اضافی را به دسته ای از.

5. فوق العاده خوابانده & بوداده مرغ و سیب زمینی & نخود

یک قابلمه مرغ بو داده عالی است. اما یک قابلمه مرغ رست شده با ترد نخود و نرم سرکه خیس سیب زمینی ؟ بهشت است.

6. کانال مجلس را ران مرغ با لیمو

شما می خواهید به همه بگویم شما در مورد این فک انداختن روش از ما نابغه گورو: “شما اصلا از کار افتاده و شما نمی کباب و شما نمی کوره—شما لازم نیست انجام هر یک از چیزهایی که ما در حال تدریس به انجام به مرغ. در عوض, شما, ذخیره کردن مرغ, پوست سمت بالا و پایین در یک سختی تابه داغ. پس از آن شما آن را ترک بیشتر به تنهایی حدود 30 دقیقه کوه در می رم فقط یک بار. پوست می شود غیرممکن واضح و به اندازه کافی به طوری خود را برآورده سازد تاریک ترین مرغ سوخاری هوس.”

7. مرغ سوخاری, ران مرغ-چربی سرخ شده با برنج

ذخیره طلایی schmaltz از ترد کتری ران مرغ به برنج سرخ شده با شما را خیلی دوست دارم شما می خواهید به نگه داشتن آن در چرخش خود را حداقل یک بار در هفته.

8. پر & خشکیده ران مرغ با یخچال و فریزر درب خردل

شما می توانید این ران هر راهی که دوست دارید با هر چیزی از سیر به میوه های خشک شده—اما یخچال و فریزر درب خردل است.

9. بزاق کوفته مرغ

این ظرف فقط نمی خواهد شما را “ترشح بزاق پس از نگاه اول” می نویسد: آشپزی نویسنده و وبلاگ نویس مندی لی “اما ترکیبی از نرم آب مرغ نشستن در یک تند و بیحس کننده گودال کنجد سس و شیلی نفت خطرناکی اعتیاد آور است.”

10. Mochiko مرغ

“من فکر می کنم آن را ایمن می گویند که بسیاری از مکان خود نسخه و هاوایی از این قاعده مستثنی است” می نویسد: Alana Kysar در آشپزی آلوها آشپزخانه. در اینجا, مناقصه ران مرغ در حال ضرب و شتم در mochiko آرد (با نام مستعار شیرین آرد برنج) پیچیده شده در نوری و سرخ شده تا ترد.

11. فوری گلدان خامه ای قارچ و مرغ

این فوق العاده آرامش, مرغ کاری که با سهولت به لطف فوری گلدان که بیشتر از این برای شما کار می کنند.

12. مالزی Satay با سس بادام زمینی

این chicken satay از یی Jun Loh بازدید همه علائم با “ومزه, آبدار, گوشت, خوب کاراکتر و بادام زمینی سس فرو بردن.”

13. Pappardelle با مرغ و لیمو-ماهی کولی سس خامه

این weeknight پسند شام ناخن تعادل بین ساده و انبوه—هنگامی که شما طبخ ماکارونی, همه چیز می آید با هم در یک ماهی تابه در کمتر از 30 دقیقه.


چه راه مورد علاقه خود را به طبخ مرغ ران است ؟ هر دستور العمل در سایت ما شما عشق است ؟

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>