13 جیمز ریش برنده جایزه کتاب برای اضافه کردن به کتابخانه خود را

هر سال به جیمز ریش بنیاد معمولا جشن جوایز رسانه ای—که از افتخارات کشور بهترین مواد غذایی نویسندگان, پخش, تولید, میزبان, و روزنامه نگاران—با جمع نام از همه در سراسر جهان مواد غذایی.

در حالی که جمع آوری ممکن است ممکن است این کار جوایز تجلیل باقی مانده است مهم تر از همیشه. ما به صرف اکثریت از چند ماه گذشته در داخل خانه و تبدیل به آشپزخانه نه تنها برای تغذیه اما برای یک بیت از یک فرار: گم شدن در یک دستور جدید گام گذاشتن در یک پروژه بلند پروازانه و یا پیدا کردن راحتی در یک مورد علاقه.

از سال 2020 جیمز ریش بنیاد کتاب جوایز برندگان شما در پیدا کردن آثار است که دامنه متنوعی از موضوعات از سبزی به جلو اشپزی به “آب و هوا خاطرات.” همه ارزش اضافه کردن به خود را باید به عنوان خوانده شده (و طبخ) فهرست.

از فروشگاه ما

آمریکا

جشن: دستور از دو قرن آمریکایی آفریقایی تبار پخت و پز

توسط Toni Tipton-Martin

“هر چند تعداد کمی از نویسندگان هستند بهتر است در استفاده از دستور العمل به عنوان یک راه برای نگاهی به گذشته جشن نیست درس تاریخ” می نویسد: Tejal رائو در بررسی Toni Tipton-مارتین کار می کنند. “این یک جشن آمریکایی های آفریقایی تبار آشپزی در حال حاضر در تمام آن فراوانی و تنوع حیاتی یادآوری است که آشپز خلاق دائما در تطبیق و به روز رسانی آن است.”

پخت و دسر

نان زندگی: سنت و نوآوری در نان صنعتگر ساخت

توسط Daniel رهبر و لورن Chattman

این در عمق کتاب صنعتگر نان کامل با 60 دستور العمل های از دانیل رهبر (بنیانگذار یاد نانوایی نان به تنهایی) و لورن Chattman (a cookbook نویسنده سابق و حرفه ای آشپز شیرینی) یک منبع ضروری برای هر خانه جدی بیکر.

نوشیدنی با دستور

خانه بدوش کوکتل کتاب

توسط Leo Robitschek

این جامع راهنمای کوکتل از لئو Robitschek برنده جایزه نوار مدیر NoMad, نوار را پوشش می دهد همه چیز را از aperitifs و کلاسیک نوشیدنی شربت و تزریق.

نوشیدنی بدون دستور

اطلس جهان از شراب 8th Edition

توسط هیو جانسون و Jancis رابینسون

این نسخه از اطلس جهان از شراب از هیو جانسون و Jancis رابینسون بود که آن هم اضافه شده به جیمز ریش بنیاد آشپزی سالن از شهرت این سال در نظر گرفته شده است به یکی از مهم ترین—اگر نه که مهم ترین—کتاب های مرجع در شراب.

عمومی

که در آن پخت و پز شروع می شود: بدون عارضه دستور العمل های شما را به یک آشپز بزرگ

توسط کارلا Lalli موسیقی

با توجه به کارلا Lalli موسیقی, Bon Appétit را غذا ویرایشگر در ساخت غذای خوشمزه نمی باید بیش از حد پیچیده است. در جای تجویزی دستور این کتاب ارائه می دهد درس تکنیک—که همه به آسانی خوش آمدید معاوضه و تعویض.

سلامت و رژیم های غذایی خاص

گلوتن رایگان پخت در خانه: 102 ادم دستور العمل های خوشمزه, نان, کیک, کوکی ها و بیشتر

توسط جفری Larsen

استاد هنر گلوتن رایگان پخت با کمک پخت و پز استاد, دستور, دهنده, و آشپز شیرینی جفری Larsen. همراه با راهنمایی و ترفندها برای نحوه کار با, gluten-free, مواد تشکیل دهنده شما را پیدا و محاکمه و درست دستور العمل های کلاسیک مانند کامل شکلات تراشه کوکی ها و مناقصه نان موز.

بین المللی

اتیوپی: دستور العمل ها و سنت ها از شاخ آفریقا

توسط Yohanis Gebreyesus با جف Koehler

از طریق دستور العمل های, داستان و عکس آشپز Yohanis Gebreyesus راهنماهای ما از طریق عناصر ضروری از غذاهای اتیوپی و همچنین به عنوان سنت و تاریخ است که به کمک آن شکل.

عکاسی

آمریکا Sfoglino: یک کلاس کارشناسی ارشد در پاستا دست ساز

توسط اوان Funke با کتی پارلا عکاسی توسط اریک Wolfinger

این اولین کتاب آشپزی از ماکارونی گورو اوان Funke برجسته تکنیک های او یاد گرفته در حالی که آموزش در بولونیا پایتخت ایتالیا, این منطقه امیلیا-رومانیا. فوق العاده دقیق آموزش معرفی به نادر اشکال و واضح عکس را به صورت کاملا خیره کننده حیله گر کتاب.

مرجع تاریخ و بورس تحصیلی

کل بامیه: یک دانه به بنیادی جشن

کریس اسمیت

کریس اسمیت می داند که فقط در مورد همه چیز وجود دارد که در مورد بامیه—از آن قرن سابقه طولانی به بسیاری از راه های خوشمزه شما می توانید با آن طبخ. این عمیق شیرجه جشن یک عنصر است که به طور غیر منتظره ای فریبنده به عنوان خوانده شده.

رستوران و حرفه ای | کتاب سال

کل ماهی کتاب آشپزی: راه های جدید برای طبخ غذا خوردن و فکر می کنم

توسط جاش Niland

کل ماهی کتاب آشپزی طول می کشد صفحه اصلی جایزه در نه یکی بلکه دو دسته است. اینجا جاش Niland—سرآشپز و صاحب سنت پیتر در سیدنی برنده جایزه رستوران غذاهای دریایی—سهام خود را مشهور صفر-زباله رویکرد به کار با ماهی.

از فروشگاه ما

موضوع واحد

ماکارونی آرشیو: رسمی آشپزی

توسط ویکی Bennison

با الهام از بسیار محبوب در کانال یوتیوب به همین نام ماکارونی مادربزرگ افتخارات ایتالیا بهترین آشپز—nonne یا مادربزرگ—با دستور العمل کلاسیک و داستان خانواده.

سبزی متمرکز پخت و پز

تمام مواد غذایی و پخت و پز هر روز: تبدیل راه شما غذا خوردن با 250 دستور العمل های گیاهی عاری از گلوتن لبنی و شکر تصفیه شده

توسط امی چاپلین

هر فصل در این کتاب این مراکز در اطراف یک پایه دستور العمل و راه های بی شماری می توان آن را riffed بر فصلی. هنگامی که شما اصول اولیه پایین شما می توانید تقریبا همه چیز شما طبخ.

نوشتن

مانند غذا خوردن ماهی: ماجراهای من به عنوان یک ماهیگیر تبدیل ترمیمی اقیانوس کشاورز

توسط Bren اسمیت

“این کتاب به ما نشان می دهد راه های جدید برای رشد مواد غذایی و ایجاد یک زندگی است که می تواند هر دو درمان سیاره و زندگی رضایت بخش تر,” پاتاگونیا بنیانگذار Yvon step eductl program می نویسد: این کتاب پیشگامانه از Bren اسمیت تجاری ماهیگیر تبدیل ترمیمی اقیانوس کشاورز.



چه خوب کتاب خواندن شما به تازگی ؟ به ما بگویید که در نظرات زیر!

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>