غیر سنتی نان فطیر توپ به صورت غیر سنتی عید فصح

عید فصح یکی از این تعطیلات که در آن شما را تغییر ندهید تا منو. بسیاری از غذاهای ما غذا خوردن در این زمان بخشی

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 24 فروردین 1399

عید فصح یکی از این تعطیلات که در آن شما را تغییر ندهید تا منو. بسیاری از غذاهای ما غذا خوردن در این زمان بخشی از seder خود: شیب گیاهان در آب نمک. طعم تند ترب کوهی. شمع charoset در نان فطیر. ترک یک جام شراب از سمت چپ برای الیاس.

اما وقتی که می آید به غذا آن را ندارد به همان saccharine macaroons یا سس گوجه فرنگی خیس پستان. و دوباره با کسانی که لنگی مطلوب نان فطیر توپ شناور در unseasoned براث? Oy.

از فروشگاه ما

اگر شما آنها را خورده شما یا عشق یا نفرت نان فطیر توپ. هر چند آنها نگاه مانند ترکیه کوفته آنها اغلب از فقدان همان سطح از ادویه و چربی است. اگر شما سعی می کنید به شکل توپ بلافاصله پس از مخلوط کردن خمیر نان فطیر غذا خواهد بود بیش از حد مرطوب برای کار با. زمانی که overworked یا نپخته آنها به نوبه خود سخت و متراکم. کم در تخم مرغ seltzer و یا بکینگ پودر و توپ را غرق به پایین گلدان در حالی که شکار غیر قانونی.

همانطور که در بسیاری از ادیان و سنت است از بیشترین اهمیت در یهودیت است. وجود دارد برخی از چیزهایی که شما فقط نمی ظروف سرباز یا مسافر با, و من می دانم که بسیاری از کسانی که استدلال می کنند که کلاسیک یهودی اشکنازی مواد غذایی یکی از آن چیزهایی که به خصوص در عید فصح. اما من به هر حال. چون من اعتقاد دارم که اگر شما می توانید چیزی طعم و حتی بهتر از شما باید. و من همیشه احساس کرده ام که اگر شما خود را در نظر بگیرید کام در حالی که پخت و پز غذاهای سنتی, شما ممکن است برخی از تغییرات اما شما در نهایت پیدا کردن غذا بیشتر معنی دار است.

در اینجا پنج راه برای تجدید نظر در نان فطیر توپ این عید فصح که آیا شما در حال میزبانی یک تعطیلات در زوم و یا با بهره گیری از یک کاسه سوپ توسط خودتان.


سوپ مرغ-پر نان فطیر توپ (یا داخل کردن سوپ توپ نان فطیر)

هر چند دستور العمل برای شیائو طولانی بائو–سبک نان فطیر توپ ترکیدن با مرغ سوپ احتمالا من برنده پولیتزر من فقط فکر نمی کنم فیزیک وجود دارد (من سعی کردم سپس مغز من شروع به ذوب شدن). به جای من پر شده از نسخه اصلی با تمام طعم سوپ توپ نان فطیر (مرغ, پیاز, هویج, کرفس, شوید) در داخل یک نان فطیر توپ. اگر شما تا به حال عراق کوفته kubbeh این است که یک شبیه پرنیان.

فوق العاده Herby نان فطیر توپ

بسیاری از فیلم های کلاسیک نان فطیر توپ دستور العمل های تماس برای یک زن و شوهر قاشق غذاخوری سبزی خرد شده, اما من از شما دعوت به نادیده گرفتن آن است. ریز خرد شده جعفری و/یا پیازچه را رنگ روشن و روشن تر و طعم. اضافه کردن یک بیت از لیمو خمیر را در حالی که شما در آن هستید. برای یک دستور العمل عملکرد مانند جوآن ناتان افزایش سبزی خرد شده 2 قاشق غذا خوری به 1 فنجان (بله واقعا).

سرخ شده با نان فطیر توپ

به طور سنتی, نان فطیر توپ آب در آب نهفته یا آبگوشت, اما وجود دارد هیچ چیز متوقف کردن شما را از پخت و پز آنها را در روغن (یا مرغ چربی). عمیق سرخ مورد علاقه خود را در نان فطیر خمیر توپ در 2 اینچ با روغن نباتی در 350ºF برای 5 تا 8 دقیقه است. متناوبا آنها را درمان مانند سرخ شده راویولی: اول اب پز کردن این نان فطیر توپ به طور معمول و سپس آنها را خشک و در ماهی تابه سرخ کنید تا طلایی در یک نرم و صاف کردن از روغن زیتون و یا مرغ ، در هر صورت با پایان از پوسته پوسته نمک دریا.

نه نان فطیر نان فطیر توپ

آرد نخود و مرغ gnodi اغلب به نام خلیج نان فطیر توپ, اما آنها قطعا بیشتر کوفته از یهودی پیراشکی. شما به سادگی می تواند مبادله در آرد نخود برای نان فطیر غذا در خود بروید به دستور (آن طعم بی نظیری خواهد شد طعم و مزه بهترین سوپ)—اما بادام و جو و برنج و آرد گندم سیاه خواهد شد و تمام کار با یک دستور به عنوان به خوبی.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب